[ X ]
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Aflati mai multe...
abonare newsletter | caută:

Nr.7Aprilie 2012 Vicii şi delicii

  • Ana Ularu

    Năravuri fine

    Cine a spus că toate viciile sunt de rău augur? Fie că e vorba de o piesă de teatru sau un film, actrița Ana Ularu își dorește cu voluptate ca tot ce vede, aude, simte și citește să fie întru meseria pe care o trăiește din plin și în care crește zi de zi. Fără câteva năravuri fine, personajele Anei poate ar fi mai sărace, iar actoria mai puțin fermecătoare.


Features

Rokolectiv - Când electro întâlneşte arta

Rokolectiv - Când electro întâlneşte arta

Festivalul de muzică electronică şi arte conexe Rokolectiv a ajuns la a şaptea ediţie. Anul acesta, asistăm la concerte, instalaţii, performance-uri şi proiecţii prezentate de artişti din România, Bulgaria, Franţa, Marea Britanie şi Statele Unite.

Hanul lui Manuc, original la bucată

Hanul lui Manuc, original la bucată

Dacă n-ați copilărit în tinda casei bunicilor sau dacă vreți să retrăiți sentimente uitate, să știți că din această lună proprietarii vor scoate mesele în cerdac. Mușteriii să vină!

Invenția lui Purcărete

Invenția lui Purcărete

Pentru a vă spune povestea așa cum memoria mea a păstrat-o, cu omisiunile sau adăugirile inerente – ce-mi vor fi îngăduite și iertate –, găsesc un sprijin în ...