[ X ]
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Aflati mai multe...
abonare newsletter | caută:

Nr.5Februarie 2012 Pariuri

  • Hefe

    Promoter

    Peste o sută de concerte susținute de artiști străini la București și numele anunțate pentru anul acesta îl recomandă pe Hefe și proiectul său, Bring The Noise, ca fiind gura de aer proaspăt în industria concertelor din Capitală. Tot ce face, face din pasiune pentru muzică, fără pretenții financiare și cu susținerea prietenilor. Hefe face cărțile, noi pariem pe calitate și publicul decide. „Ca să poţi face asta, trebuie să ai nişte cunoştinţe în spate, să-ţi placă foarte mult muzica şi… să-ţi placă foarte, foarte mult muzica”.


Features

Cartea sau Şevaletul

Cartea sau Şevaletul

Bucureștiul stă bine, nominal vorbind, la capitolul baruri „artistice”. Am ales câteva nume de scriitori și pictori care colorează viața orașului, încercând să aflăm dacă forma are fond.

Festivalul Flamenco Clasic şi Noile Genuri

Festivalul Flamenco Clasic şi Noile Genuri

Spania se mută într-o sală de spectacol. Locul: Bucureşti. Când? Între 3 şi 26 martie. Festivalul Flamenco, organizat de Institutul Cervantes, ne arată, în cel mai pasional mod cu putinţă, că o ţară înseamnă spiritul ei.

Amos Oz: „Uneori tânjesc după locuri mari”

Amos Oz: „Uneori tânjesc după locuri mari”

Cel mai important scriitor israelian revine în România la sfârșitul lunii februarie.

Be Where the Oscars are

Be Where the Oscars are

Chiar dacă la momentul în care revista pleacă spre tipar cunoaștem câștigătorii Globurilor de Aur, însă nu avem lista nominalizărilor la premiile Oscar, ne-am permis o joacă pe care o tratăm cu seriozitate, însă.

Descendenţii unui cinema clasic

Descendenţii unui cinema clasic

Cu două Globuri de Aur, pentru cea mai bună dramă şi pentru rol masculin, filmul The Descendants se află în drum drept către premiile Oscar.