[ X ]
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Aflati mai multe...
abonare newsletter | caută:
Bucureşti Adresă: Soseaua Cotroceni nr 9 Telefon: 021.316.32.86 Website: www.glendale.ro Email: office@glendale.ro Facebook: cinemaglendalestudio?fref=ts

Glendale Studio

Înfiinţat în anul 1996, cinematograful Glendale Studio este primul cinematograf din ţară dotat cu sistem de proiecţie Christie şi sonorizare de tip DTS surround.

Cinematograful Glendale Studio şi-a propus încă de la început să ofere condiţii optime de confort publicului cinefil, prin proiectarea peliculelor de succes internaţional. 

Cinematograful Glendale Studio este de acum digital, fiind dotat cu sistem modern de proiecţie şi sonorizare de tip digital surround 5.1 şi oferind astfel condiţii optime pentru cei mai pretenţioşi cinefili.

Cu o capacitate de 100 de locuri, cinematograful este locul ideal pentru a petrece alături de perechea ta, familie sau prieteni,  într-o atmosferă familiară şi liniştită.

Flexibilitatea fotoliilor ergonomice cu braţe rabatabile vă va face să vă simţiţi confortabil pe întreg parcursul vizionării.

Totodată, pentru ca aşteptarea începerii filmului să fie mai plăcută, a fost amenajată cafeneaua Glendale, cu o capacitate de 30 de locuri, fiind un spaţiu intim şi plăcut atât pentru cuplurile de îndrăgostiţi, cât şi pentru ieşirile cu prietenii sau pentru diverse evenimente – aniversări, onomastici, conferinţe, lansări…

Canapelele comode, alternate cu scaunele fixe, vă vor oferi confort pe tot parcursul şederii. De la barul aferent cafenelei vă veţi putea bucura atât de răcoritoare, cât şi de băuturi calde delicioase sau puteţi savura narghilea cu diverse arome.

Televizoarele suspendate vă pot pune la curent atât cu ştirile momentului, cât şi cu orice alt program preferaţi – vă lăsăm pe voi să alegeţi!

Reţeaua WI-FI gratuită vă va permite să continuaţi să lucraţi sau să navigaţi, de plăcere, pe website-urile dorite.

Dacă vreţi să vă afundaţi în lectura ultimelor apariţii de literatură romantică, thriller sau fantastică ori, pur şi simplu vreţi să răsfoiţi o enciclopedie bine realizată, raftul nostru cu diferite cărţi vă aşteaptă oricând.

Vă aşteptăm cu filme de calitate şi vă răsfăţăm întotdeauna cu popcorn nelimitat din partea casei şi un ceai!