[ X ]
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Aflati mai multe...
abonare newsletter | caută:
Bucureşti Adresă: Str. General Berthelot, nr. 39 Telefon: + 40 (0)21 312 31 67; + 40 (0)744 36 33 10 Website: www.goldart.ro Email: licitatii@goldart.ro Facebook: GoldArt.ro Program: Luni - Joi 13,00 - 17,00 Vineri 10.00-14.00

Galeriile de Artă GOLDART

GOLDART are tradiţia promovării artei în spaţiul românesc şi internaţional prin organizarea, de mai bine de cincisprezece ani, a mai multor expoziţii, licitaţii şi prezentări de artişti.

Colectivul GOLDART apreciază valoarea, competenţa şi seriozitatea şi îşi propune să răspundă în acelaşi mod clienţilor şi partenerilor.
Respectul şi transparenţa sunt ceea ce caracterizează activitatea de până acum şi vor rămâne în continuare caracteristicile care stau la baza relaţiilor de colaborare.

GOLDART şi-a definit atitudinea, aceea de a susţine şi de a promova valoarea, de a oferi un cadru modern de prezentare a ofertei şi tranparenţa procesului de vânzare - cumpărare, de a efectua operativ transferul de proprietate în condiţii de confidenţialitate şi de a face posibilă circulaţia artei în sistemul naţional şi internaţional.

Creaţia artistică reprezintă o certă valoare în plan cultural şi, în acelaşi timp, ca investiţie financiară, dar, pentru a fi promovată, necesită multă atenţie, respect şi profesionalism.
GOLDART priveşte obiectul de artă în egală măsură ca o valoare în sine şi ca o valoare de circulaţie. De aceea, înainte de a oferi publicului obiectele în licitaţie, desfăşurăm un program complex de expertizare şi evaluare, asigurat prin asistenţă de specialitate acordată de profesionişti atestaţi de Ministerul Culturii şi Cultelor şi de alte personalităţi din diverse domenii.

Un loc cu totul special în cadrul expoziţiilor şi licitaţiilor îl acordăm artei contemporane şi artistului contemporan, precum şi diversificării modalităţilor de ofertare. Se asigură în acest fel legătura între creaţia anilor trecuţi şi a celor care urmează şi se introduce pe piaţă un sistem de evaluare, promovare şi cotaţie care stimulează investiţia.

Prin alăturarea valorilor culturale din diferite perioade, considerăm că vom evidenţia rădăcinile creaţiei româneşti şi vom participa la interconectarea artei din România la valorile internaţionale.