[ X ]
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Aflati mai multe...
abonare newsletter | caută:

Nr.2Noiembrie 2011 Oameni din umbră

  • Eliodor Popa

    Arhitect

    A avut viziunea, stilul şi tenacitatea de a crea o lume, un spaţiu abandonat, pe malul Dâmboviţei, noua Bibliotecă Naţională. Are o experienţă de invidiat și vorbeşte cu pasiune despre proiectul său. „Arhitectura se face, nu se povesteşte”, acesta este mottoul după care s-a ghidat în activitatea sa.


Features

Rodica Cotoi, spectatorul  din culisele TNB

Rodica Cotoi, spectatorul din culisele TNB

Lucrează la Teatrul Național din 1975. A prins și vremurile în care Radu Beligan sau Andrei Șerban erau directori. I-a fost bună prietenă și confidentă regretatului Ovidiu Iuliu Moldovan. Este femeie de serviciu pe timp de zi. Seara asistă la premiere.

Eric Harson, viceprimarul Cannes-ului vorbeşte despre Bucureşti

Eric Harson, viceprimarul Cannes-ului vorbeşte despre Bucureşti

Turist în București pentru câteva zile, Eric Harson, viceprimarul Cannes-ului, a descoperit, cu surprindere, un Bucureşti european, sufocat de cabluri şi inutilităţi urbane.

Festivalul

Festivalul "Viața e frumoasă", între 10 şi 20 noiembrie, la Bucureşti

Festivalul internațional al artelor spectacolului muzical, "Viața e frumoasă", aflat anul acesta la a patra ediție, îmbină diverse stiluri muzicale cu tangoul, teatrul și cabaretul. În perioada 10-20 noiembrie, nume consacrate urcă pe scenele bucureștene.

M de la muzica lui Metheny

M de la muzica lui Metheny

Aflat pentru prima dată în „enclava latină” estică, Pat Metheny vorbește despre simțăminte și gânduri, despre transpunerea acestora pe scenă. Despre idoli și descoperiri. Despre sunete.