[ X ]
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Aflati mai multe...
abonare newsletter | caută:
Aura Clara Marinescu publicat la: 3/11/2011

ArCuB în stagiune

ArCuB în stagiune

Spectacole de teatru, concerte și reprezentații de tango sunt numai câteva dintre evenimentele anunțate în calendarul lunii la Sala ArCuB.

Anivertango Nuevo Tango Quintet aduce la București muzica lui Astor Piazzolla — pe 3 și 4 noiembrie, de la ora 20:00. Actrița italiană Maria Cassi urcă pe scena ArCuB pe 8 și 9 ale lunii.

 

Asemănată de către presa internaţională cu Charlie Chaplin, Jerry Lewis sau Jacques Tati, prin prestația sa din cadrul piesei Viaţa mea alături de bărbaţi… şi alte animale, Maria Cassi va oferi publicului un curs intensiv, amuzant, despre dragoste, sex, moarte şi… ulei de măsline.

 

Prețul biletelor este între 26,50 și 100 de lei. În comedia Crepapelle, actrița italiană  adresează o întrebare simplă: „Cum să nu te îndrăgostești de Paris?”. Show-ul „one woman” este programat pe 10 și 11 noiembrie, de la ora 19:30. 

 

Schimbăm registrul și vă propunem un alt spectacol al stagiunii ArCuB: jazz marca Lucian Ban & Elevation, un respiro de blues, cu elemente de post-bop, armonii neobişnuite și izbucniri de free jazz.  Un bilet costă între 15 și 35 de lei. 

Taguri: