[ X ]
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Aflati mai multe...
abonare newsletter | caută:

proiecte urbane

ŞtiriMaratonul cultural BUCUREȘTI, AL 6-LEA ELEMENT aduce noi spectacole gratuite în octombrie

Weekendurile din luna octombrie vor aduce noi spectacole cu intrarea liberă în cadrul maratonului cultural BUCUREȘTI, AL 6LEA ELEMENT.

ŞtiriGrolsch inaugurează primul Anti-Mall din România

Primul Anti-Mall din România va fi inaugurat de Grolsch în perioada 6-8 decembrie, în locul fostului magazine Bucureşti de pe Calea Lipscani.

ŞtiriArtist Talk şi vernisaj cu live acts la Episodul 3

Peste 35 de artişti din domenii precum street art, instalaţie, pictură sau fotografie s-au reunit la Parcarea Ciclop pentru a imprima gânduri, idei, experimente în memoria clădirii, pe ferestre, coloane sau pereţi.

ŞtiriEpisodul 3: Ciclopul în devenire

Peste 35 de artişti din domenii precum street art, pictură, instalaţie, fotografie sau performance vor interacţiona direct cu publicul în timpul procesului de creaţie, care va avea loc intre 1 si 11 iunie.

ŞtiriSoclul infinitului, un proiect SPAM Copy/Paste

Vineri, 5 aprilie, a avut loc vernisajul primului proiect artistic, Soclul infinitului, realizat de Lea Rasovszky şi Vlad Stoica, în cadrul SPAM Copy/Paste.

ŞtiriMarchează pe harta colectivă schimbările din cartierul tău

Fiecare cartier bucureştean este diferit de restul, iar schimbările pot fi marcate pe harta colectivă disponibilă pe naratiuniurbane.ro.

ŞtiriMarchează pe Harta serenităţii ce te-a făcut să zâmbeşti azi

Bucureştenii sunt provocaţi să experimenteze capitala într-o notă pozitivă, prin Harta serenităţii, pe care pot carta locurile care le oferă o stare de siguranţă, îi fac să se simtă în largul lor sau le aduc zâmbetul pe buze.

ŞtiriRevelionul Turnului de Apă – petrecerea de după sfârşitul lumii

Inaugurarea lucrării „Perdeaua Verde”, pictura din vârful Turnului de apă şi artă din Pantelimon, va avea loc de Revelion, odată cu o petrecere pentru noul an.

OraşCum arată un spital de copii pictat de artiști

Astăzi, în sala de așteptare a Policlinicii „Alfred Rusescu” a fost vernisată prima intervenție artistică într-un spital din Capitală.

ŞtiriVernisajul primei intervenţii artistice într-un spital

I love Bucharest va vernisa prima intervenţie artistică în spaţiul unui spital din capitală.

OraşLocuri noi: Awhere

O altă casă cu şi pentru arte s-a deschis în oraş. O casă cochetă cu scară interioară, apărată de o curte, cu pod, subsol şi balcon interior. Vibrează de spirite bune pe Mircea Vulcănescu.

OraşCâştigătorii concursului de lucrări Turnul de Apă din Pantelimon

“Perdeaua verde” este proiectul câştigător al concursului pentru Turnul de apă şi artă din cartierul Pantelimon.

ŞtiriSe caută voluntari pentru proiectul Anima Sana

Proiectul Anima Sana va avea loc în perioada 2-14 noiembrie 2012, iar voluntari se pot oferi cei peste 18 ani sau absolvenţii de Sociologie sau Comunicare.

ŞtiriScara de bloc – proiect de design interior şi amenajare

Proiectul Scara de bloc se adresează, în special, absolvenţilor facultăţilor cu profil de arhitectură, design sau artă, sau studenţilor.

ŞtiriPrezentare Odaia Creativă în cadrul Bienalei Naţionale de Arhitectură Bucureşti

Odaia Creativă va susţine o prezentare în cadrul conferinţei „Patrimoniu construit şi peisaj”, în cadrul Bienalei Naţionale de Arhitectură Bucureşti, pe 24 octombrie, între orele 15:00 şi 18:00, în Sala de consiliu a Universităţii de Arhitectură din Bucureşti.

OraşAnima Sana intervenţie artistică

Echipa I Love Bucharest va picta pereții unui spital de copii. Două săli de aşteptare şi un culoar de acces în cabinetele medicilor din clădirea Institutului pentru Ocrotirea Mamei şi Copilului „Alfred Rusescu” vor fi redecorate, în această perioadă, de o echipă de tineri artişti.

OraşValea Hârtibaciului, o comunitate cu potențial mare

Aflată între Agnita și Sibiu, Valea Hârtibaciului este o zonă defavorizată din Transilvania, nedezvoltată, încremenită în timp, un amestec de familii de sași, români și rromi, dar cu ...

OraşHala Matache nu va fi demolată

Comisia Naţională de Dezvoltare Teritorială (CNDT) din cadrul Ministerului Dezvoltării Regionale şi Turismului nu a dat aviz de demolare a Halei Matache, a anunţat azi secretarul de stat în MDRT Marcel Boloş.

OraşTurnul de Artă – primul turn de apă transformat în obiectiv cultural-turistic

Turnul de apă al Postăvăriei Române, o construcţie ridicată în timpul industrializării comuniste, va constitui un reper pentru cartierul Pantelimon, începând din luna decembrie a acestui an.

OraşȘtefana Popa vorbeşte despre incubator107

Ștefana Popa susține și conduce incubator107, un proiect al asociației Macaz Cultural.