[ X ]
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Aflati mai multe...
abonare newsletter | caută:

Nr.8Mai 2012 Tandem

  • Felix Alexa și Marius Manole

    Pe scenă, un actor bun este o provocare pentru regizor. Și invers. Cei doi artiști „se provoacă” de vreo 10 ani, de când Marius Manole a urcat prima dată pe scena Naționalului, distribuit de Felix Alexa. Până acum, din prietenia lor artistică — tratată cu profesionalism și rigoare — s-au născut 8 personaje. Publicul a decis că cei doi fac echipă bună.


Features

Festivalul Filmului European, ediţia 2012

Festivalul Filmului European, ediţia 2012

A XVI-a ediție a Festivalului Filmului European organizat de Institutul Cultural Român se desfășoară în cinci orașe din țară, București (3-13 mai), Brașov (10-13 mai), Timișoara și Târgu Mureș (17-20 mai) și Iași (24-27 mai).

Sonatele lui Ysaÿe în turneul Stradivarius

Sonatele lui Ysaÿe în turneul Stradivarius

Violonistul Alexandru Tomescu pleacă în turneul naţional Stradivarius, aflat la a cincea ediţie. Acesta se va desfășura între 7 și 29 mai în 16 orașe din țară.

BB5 încearcă să locuiască Bucureștiul

BB5 încearcă să locuiască Bucureștiul

Titrată în Forbes, recomandată în Artforum și FlashArt și anunțată de revistele Lufthansa, Bucharest Biennale 5 își deschide ușile pe 24 mai. Tema de anul acesta: Tactici pentru aici și acum. Curatoare: Anne Barlow.