[ X ]
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Aflati mai multe...
abonare newsletter | caută:
Cristiana Gavrilă publicat la: 2/05/2012

Más que Tango

Más que Tango

Narcotango şi Răzvan Mazilu vă invită la un spectacol de muzică şi dans, în genul celor de pe Broadway, cu muzică live interpretată de Trupa Narcotango, nominalizată de două ori la Premiile Latin Grammy pentru cel mai bun album de gen.

Numele lui Răzvan Mazilu se asociază cu un regal al dansului. Datele sale coregrafice atât de personale, eleganţa, frumuseţea mişcării, marea sa expresivitate scenică, tot ceea ce face din el un aristocrat al dansului.

Imensul potențial de teatralitate al dansatorului şi coregrafului Răzvan Mazilu încântă publicul de fiecare dată.

Primul album al trupei, intitulat Narcotango, a fost lansat în 2003, urmând Narcotango 2, în 2006, şi Narcotango live, produs în 2008, care a fost nominalizat la Premiile Latin Grammy 2009 pentru cel mai bun album de tango şi la Premiile Carlos Gardel 2009 pentru cel mai bun album de tango electronic. Cu un activ de 16  turnee internaţionale, în principalele oraşe din Europa, America și Argentina, trupa s-a consolidat ca o referinţă majoră a genului nuevo tango.

În cursul anului 2008 şi 2009, Carlos Libedinsky (bandoneon şi director muzical), Fernando Del Castillo (tobe, percuţie), Marcelo Toth (chitară, chitară bas), Mariano Castro (pian, clape, chitară bas şi samplere) dezvoltă o legătură profundă artistic şi încep să compună ca un grup. Ca urmare a acestei experienţe, ei creează noul lor album: Limanueva.

mazilu_mihaela-marin.jpgAcest al treilea album, înregistrat în februarie 2010, editat în mai 2010, a fost punctul de plecare al unui turneu mondial, care în 2010 şi 2011 a prezentat Narcotango în principalele orașe ale Americii şi Europei, precum Canecao, celebru în Rio de Janeiro, Lincoln Center din New York, Grant Park din Chicago, Téâthre la Fontaine, în Montreal, Cross Festivalul Kulture în Varșovia, Music Hall din St. Petersburg, Hard Club în Porto, la Trastienda în Buenos Aires, Paradiso în Amsterdam, Teatrul Herăstrău, Teatrul Naţional Cluj-Napoca, România.

Cei de la Narcotango includ melodii de pe ultimul album, Limanueva, nominalizat la Premiile Latin Grammy pentru cel mai bun album. Show-ul este un adevărat spectacol de lumini, visuals şi muzică de calitate, care îmbină ritmurile de tango cu cele electronice sau, pe alocuri, chiar rock.

Ca element-surpriză, sub coregrafia lui Răzvan Mazilu, balerini, dansatori de hip-hop și dans contemporan vor pune în scenă un spectacol plin de emoție și povești pasionale pe ritmurile Narcotango.C

Narcotango, concept coregrafic Răzvan Mazilu, 9 mai, Cluj-Napoca, Casa de Cultură a Studenților; 10 mai, Cluj-Napoca, Club Diesel; 15 mai, București, Sala Palatului; 21 mai, Timișoara, Sala Capitol. Prețuri bilete 25-150 lei