[ X ]
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Aflati mai multe...
abonare newsletter | caută:
publicat la: 20/08/2014
Carlos Mencia – pentru prima dată în România, la Bucharest Comedy Week
Bucureşti Carlos Mencia, Sala Palatului, 27 septembrie. Preț bilete: 75, 115, 145, 170, 195 lei

Carlos Mencia – pentru prima dată în România, la Bucharest Comedy Week

Bucharest Comedy Week, primul festival internaţional de comedie organizat în Capitală, îl va aduce în săptămâna veselă pe unul dintre cei mai cunoscuţi performeri de stand-up comedy din lume: Carlos Mencia.

Actorul va putea fi văzut şi ascultat live la Bucureşti, pe 27 septembrie, la Sala Palatului, în cadrul celui mai aşteptat eveniment organizat de-a lungul celor 7 zile de comedie pe care ARCUB le pregăteşte bucureştenilor cu ocazia celei de-a 555-a aniversări a oraşului. 

Biletele pot fi achiziţionate începând de astăzi de pe myticket.ro, acestea fiind disponibile la mai multe categorii de preţ în funcţie de distanţa faţă de scenă: 75, 115, 145, 170, 195 de lei. În perioada următoare, biletele vor putea fi achiziţionate şi din reţeaua magazinelor Diverta, de la magazinul Muzica, casa de bilete a Sălii Palatului sau Librăria Mihai Eminescu.

Carlos Mencia este unul dintre cei mai apreciaţi actori de stand-up, fiind considerat un entertainer absolut. Personaj carismatic, Mencia este originar din Honduras, născut într-o familie cu optsprezece copii, stabilindu-se în Los Angeles pe când avea 16 ani. Şi-a început cariera susţinând scurte sesiuni de stand-up în clubul Laugh Factory, dar a notorietatea sa a început să crească odată cu debutul în cadrul The Comedy Store, unde ajunsese să aibă spectacole în fiecare seară.

După succesul dobândit în Los Angeles, Mencia a fost desemnat „Internaţional Comedy Grand Champion”, în cadrul programului Buscando Estrellas, performanță urmată de numeroase alte premii şi apariţii în show-uri celebre precum În Living Color, The Arsenio Hall Show, Moesha, An Evening at the Imporv, Loco Slam sau Funny is Funny. În 2000 a lansat albumul Take a Joke, America, o colecţie de sketch-uri care surprindeau perfect identitatea sa umoristica, doi ani mai târziu actorul alăturându-se lui Pablo Francisco şi lui Freddy Soto în cadrul turneului Los Tres Amigos – o serie de spectacole desfăşurate în Statele Unite, cu casa închisă! Anul 2002 pare să fi fost de bun augur pentru cariera artistului astfel că, pe lângă turneul sold-out, Carlos a fost invitat să se alăture programului Comedy Central Presents, primind totodată o nominalizare la categoria Best Stand-up Comedy Special în cadrul Cable ACE Awards pentru show-ul sau difuzat pe HBO.

Carlos Mencia nu a stat departe nici de marele ecran, având câteva roluri în comedii precum The HeartBreak Kid (2007), alături de Ben Stiller, sau Our Family Wedding (2010), în care a jucat împreună cu Forest Whitaker şi America Ferrera. Scena rămâne însă preferată sa, artistul continuând să susţină show-uri de stand-up şi dincolo de graniţele Statelor Unite. Începând cu anul 2007, acesta a început un alt proiect special pentru el – USO Tour – o serie de spectacole desfăşurate în fiecare an, în bazele militare ale soldaţilor americani detaşaţi în diferite locuri ale lumii precum Golful Persic, Kuweit, Bagdad sau Afghanistan.

Carlos Mencia a devenit treptat tot mai apreciat, recunoscut pentru umorul sau ce abordează adesea subiecte legate de cultură, politică, diferenţele dintre rase sau clase sociale. Mencia este astăzi unul dintre principalii reprezentanţi ai curentului internaţional de stand-up comedy, sketch-urile sale având milioane de vizualizări pe Youtube.