[ X ]
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Aflati mai multe...
abonare newsletter | caută:

Health & Beauty

Apa băută sub formă de ceai ar putea hidrata mai bine

Apa băută sub formă de ceai ar putea hidrata mai bine

Potrivit unui nou studiu care investighează efectul potenţial de hidratare al diferitelor băuturi asupra organismului în funcţie de valoarea tensiunii superficiale, ceaiul, cald sau rece, are o contribuţie importantă la hidratarea corectă a organismului.

Reţete de post cu KiloStop Green

Reţete de post cu KiloStop Green

Cartea de reţete KiloStop Green conţine reţete vegetariane care schimbă viziunea despre tradiţionalele produse de post.

Speedfitness

Speedfitness

Este unul dintre cele mai noi antrenamente fitness de la noi, promite să vă vindece durerile de spate, lucrează muşchii aflaţi în adâncime şi nu trebuie să-l folosiţi decât de două ori pe săptămână, câte 20 de minute.

Prăvălia lui verde
Bucureşti Prăvălia lui Verde, 16 decembrie 2012, ora 10:00, Luna Cafe & Bistro, Viitorului 32

Prăvălia lui verde

Dragi cititori, faceţi cunoştinţă cu Verde. Este mic, dar voinic şi vrea să întâlnească persoane educate în stilul natural, dar şi pe cei care abia acum descoperă acest mod de viaţă.

A fost lansată cartea „60 de reţete dietetice pentru Crăciun”

A fost lansată cartea „60 de reţete dietetice pentru Crăciun”

O echipă de medici şi dieteticieni a lucrat timp de trei luni pentru a transforma preparatele tradiţionale de Crăciun în gustoase mâncăruri dietetice.

Workshop de percuţie africană la Happy Minds

Workshop de percuţie africană la Happy Minds

Sâmbătă, 8 decembrie, va avea loc un workshop de Art Terapie cu ajutorul percuţiei africane, alături de Mark Oostendorp, un sud-american pasionat de percuţie.

Corp de balerină
Bucureşti Balet Studio Giuliana, Traian Popovici 77

Corp de balerină

Aveam 5 ani când, plină de entuziasm, am intrat în studioul de balet de la Palatul Copiilor. Profesoara m-a pus să fac câteva exerciţii de flexibilitate. Mi-a zâmbit apoi acru şi le-a spus părinţilor mei să mă aducă peste câteva luni, după ce slăbesc câteva kilograme.

Nutriţie: Yorktest
Bucureşti www.yorktest.ro

Nutriţie: Yorktest

Intraţi pe www.yorktest.ro, comandaţi kitul, vă luaţi singuri o mică probă de sânge, o trimiteţi prin curier şi, după ce Laboratoarele York Test din Anglia o prelucrează, primiţi rezultatele acasă.

Aerocrioterapie
Bucureşti Bio Terra Med, Pictor Negulici 27 şi Calea Griviţei 3

Aerocrioterapie

Sau terapia prin... îngheţ. Sună cât se poate de neprietenos, mai ales pe o vreme ca asta. Dar atunci când după o şedinţă vi se promite un minus de până la 1.000 de calorii, oricât aţi fi de friguroşi, sigur cedaţi tentaţiei.

Bravissima la Idelier
Bucureşti Idelier, Lascăr Catargiu 1

Bravissima la Idelier

Inaugurarea clubului a avut loc luna trecută şi a deschis o serie de evenimente în compania unor invitaţi profesionişti, care promit să aducă răspunsuri sigure în domeniul anti-îmbătrânirii.