[ X ]
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Aflati mai multe...
abonare newsletter | caută:
Anca Negoiță publicat la: 8/11/2012
Bucureşti www.yorktest.ro

Nutriţie: Yorktest

Nutriţie: Yorktest

Intraţi pe www.yorktest.ro, comandaţi kitul, vă luaţi singuri o mică probă de sânge, o trimiteţi prin curier şi, după ce Laboratoarele York Test din Anglia o prelucrează, primiţi rezultatele acasă.

Veţi afla care sunt alimentele la care aveţi intoleranţă şi veţi putea, astfel, să scăpaţi de migrene, obezitate, incapacitatea de a slăbi, acnee, balonare, senzaţie de umflare, oboseală cronică, constipaţie, boli reumatice, astm, psoriazis, urticarie, faringită cronică şi multe alte asemenea, despre care sigur nu ştiaţi că le-aţi căpătat din cauza alimentaţiei nepotrivite.  Yorktest este o companie cu peste 25 de ani de experienţă în domeniu, autorizată şi sprijinită de „Allergy UK”, o instituţie de tratare a alergiilor.

Testul poate fi făcut atât acasă, cât şi la sediul clinicii Gaya Health Services din Bucureşti.  După ce primiţi rezultatele, puteţi stabili împreună cu un nutriţionist un plan alimentar personalizat. Dacă regimul este ţinut corect, există şanse de peste 65% (până la 81%) de însănătoşire în cazul afecţiunilor sistemelor gastrointestinal, respirator, neurologic, dermatologic, psihologic, muscular şi osos.  Un pachet Yorktest Single costă 1.812,26 lei, un pachet Double, în care a doua persoană testată are un discount de 10%, costă 3.443,29, iar un pachet pentru toată familia (minim trei persoane, toţi beneficiază de reducerea de 10%), costă 4.893,10 lei. 

Taguri: