[ X ]
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Aflati mai multe...
abonare newsletter | caută:

Anca Negoiță

În 2005 se angaja ca redactor la suplimentul de business lifestyle al Ziarului Financiar, După Afaceri. Aici a lucrat 6 ani, timp în care a avansat la poziţia de eredactor şef al suplimentului După Afaceri. Din 2011 este redactor şef adjunct la revista BeWhere!

editori.bewhere.ro/anca-negoita/
“La vie en rose” made in Romania

“La vie en rose” made in Romania

Adina Filculescu are 25 de ani şi foarte multă treabă. EnRose, afacerea de design floral pornită încă de pe băncile şcolii a împlinit acum mai bine de 4 ani. E drept că drumul e lung iar Adina e încă la început, dar ce început... înfloritor.

Speedfitness

Speedfitness

Este unul dintre cele mai noi antrenamente fitness de la noi, promite să vă vindece durerile de spate, lucrează muşchii aflaţi în adâncime şi nu trebuie să-l folosiţi decât de două ori pe săptămână, câte 20 de minute.

Toate’s vechi şi nouă’s toate: Cafeneaua Veche & Vecchio
Bucureşti Cafeneaua Veche & Vecchio, Covaci 16, 031.430.95.78;

Toate’s vechi şi nouă’s toate: Cafeneaua Veche & Vecchio

Nu ştiu câţi dintre voi ştiţi (spre ruşinea mea, eu nu ştiam) cum se numeşte cafeneaua în care Creangă, Eminescu şi Veronica Micle îşi pierdeau nopţile. Sau câţi ştiţi că acest local se află în Centrul Vechi şi că este şi acum deschis.

Joy Caffe
Bucureşti Joy Caffe, Bd. Lacul Tei 29, 073.136.9369, 0726.624.521; www.joycaffe.ro

Joy Caffe

Vizavi de Parcul Circului se află o cafenea care aduce a lounge şi care, deşi este un local de cartier, nu arată şi nici nu se poartă deloc ca unul de acest fel.

Jameson Pub
Bucureşti Jameson Pub, Regina Elisabeta 9, 0727.700.057; www.jamesonpub.ro

Jameson Pub

La intrarea în Centrul Vechi, în noua piaţetă de la Universitate, a apărut un nou pub. Jameson Pub păstrează reţeta de succes care a umplut în ultima vreme puburile bucureştene.

Cine ia măsuri, taie

Cine ia măsuri, taie

Cele mai bune sfaturi primite de la tatăl său, sfaturi care l-au ajutat atât în viaţa personală, cât şi în cea profesională, sunt: „În general, în viaţă, e bine să-ţi pară rău de ce ai făcut decât de ce nu ai făcut” şi „Oamenii mai întâi mănâncă şi apoi se îmbracă”.

Tudor Personal Tailor

Tudor Personal Tailor

„Eu sunt croitorul Tudor. Sunt ceea ce unii ar numi continuatorul unei tradiţii. Una care a început acum mulţi ani, în Regatul Angliei, care se află supus dinastiei Tudor, în vremuri în care se năştea faimoasa eleganţă britanică”.

Tendinţe sănătoase

Tendinţe sănătoase

Se termină 2012. Dacă nu suntem exterminaţi de vestita apocalipsă, de criza financiară (despre care se spune că s-a terminat, părere cu care eu personal ţin să nu fiu de acord) sau de proprii monştri născuţi din fobiile urbane, avem ce face şi ce vedea în 2013.

Prăvălia lui verde
Bucureşti Prăvălia lui Verde, 16 decembrie 2012, ora 10:00, Luna Cafe & Bistro, Viitorului 32

Prăvălia lui verde

Dragi cititori, faceţi cunoştinţă cu Verde. Este mic, dar voinic şi vrea să întâlnească persoane educate în stilul natural, dar şi pe cei care abia acum descoperă acest mod de viaţă.

Jurnal de călătorie, episodul 3: Portugalia

Jurnal de călătorie, episodul 3: Portugalia

Sau, mai exact, Porto şi Lisabona, pe repede înainte, în 3 zile care m-au uns pe suflet şi m-au lăsat cu frustrări adânci. Am promis că mă întorc în Lisabona şi mă voi ţine de cuvânt.