[ X ]
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Aflati mai multe...
abonare newsletter | caută:
Anca Negoiță publicat la: 13/12/2012
Prăvălia lui verde
Bucureşti Prăvălia lui Verde, 16 decembrie 2012, ora 10:00, Luna Cafe & Bistro, Viitorului 32

Prăvălia lui verde

Dragi cititori, faceţi cunoştinţă cu Verde. Este mic, dar voinic şi vrea să întâlnească persoane educate în stilul natural, dar şi pe cei care abia acum descoperă acest mod de viaţă.

Este dornic să le demonstreze tuturor că produsele sănătoase nu sunt neapărat mai scumpe decât cele pe care le consumă în viaţa de zi cu zi. Şi insistă că, pe lângă gastronomie şi cosmetică, foarte importantă este şi vestimentaţia, la fel de „verde”.

Nu promovează câtuşi de puţin genul eco aşa cum îl înţeleg toţi, ci aduce o alternativă naturală, homemade şi handmade. Nu-i place felul în care stilul eco a fost transformat într-un soi de snobism şi ar vrea să dărâme acest mit autohton cum că nu poţi trăi sănătos decât dacă ai un cont gras în bancă. Iar noi îl admirăm pentru asta. Şi pentru târgul pe care îl va ţine pe 16 decembrie la Luna Café & Bistro. Printre expozanţi se numără Paolo Marconi (genţi), Bedroom (haine), Les petits desserts (dulciuri raw), Soapflowers (cosmetice bio).

Noi plănuim să mergem mai ales pentru a ne aproviziona cu daruri de Crăciun, dar şi pentru camera de relaxare promisă de Verde, unde se pot servi ceaiuri, vin fiert sau un delicios muşchi de vită cu sos alb. Şi pentru a admira operele semnate de Agnes Keszeg, cea care i-a dat viaţă personajului. O idee interesantă şi utilă ni s-a părut şi urna cu donaţii pe care Verde vrea să o pună la intrarea în cafenea.

Pentru că târgul va avea loc în preajma sărbătorilor, vizitatorii sunt invitaţi să aducă o carte, o hăinuţă, o jucărie sau chiar bani pentru un centru de copii. Pentru a păstra conceptul, Verde speră că următoarea ediţie a Prăvăliei va avea loc în preajma Paştelui.