[ X ]
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Aflati mai multe...
abonare newsletter | caută:
publicat la: 30/10/2012
Demonstraţie de gătit cu reţete raw vegane
Bucureşti Ligia Pop este autoarea cărţii "Reţete vegane fără foc"

Demonstraţie de gătit cu reţete raw vegane

Joi, 1 noiembrie, Curtea Veche Publishing organizează o demonstraţie de gătit pornind de la volumul „Reţete Vegane fără foc” de Ligia Pop, prima carte ce aduce în atenţia publicului românesc stilul de alimentaţie raw vegan.

Evenimentul este programat la Grand Hotel Continental (Calea Victoriei 56, Sala Grigorescu, etaj 4), de la ora 19:00. Demonstraţia de gătit va fi realizată de autoare alături de Izabele Pănescu, iar la evenimentul ce va dezbate un astfel de stil de alimentaţie vor mai participa Iren Arsene şi Alexandru Micu.

Bufetul va fi asigurat de cofetăria Ostraw şi restaurantul Rawdia, intrarea fiind liberă.

Beneficiile mâncării raw vegane constau în superioritatea ei nutriţională faţă de mâncare găgită, datorită conţinutului ridicat în nutrienţi regăsit în crudităţi. Enzimele din mâncarea naturală sunt distruse atunci când hrana este încălzită sau gătită la o temperatură mai mare de 40 de grade Celsius, iar vitaminele şi mineralele sunt distruse în proporţie de 97%.

Dacă până acum alimentaţia naturală cuprindea salate, seminţe încolţite, pateuri, sucuri naturale şi crudităţi, în această carte publicul va descoperi noi reţete delicioase, pornind de la pâine din seminţe, lapte şi brânzeturi din nuci, hamburgeri şi diverse feluri de mâncare, creme de prăjituri sau deserturi. 

Taguri: