[ X ]
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Aflati mai multe...
abonare newsletter | caută:
Bucureşti Adresă: Strada Făinari nr. 3 Telefon: 021 317 88 82 Website: www.diverta.net Email: office@diverta.net Facebook: Diverta

Librăria Diverta - Făinari

În 1999 a fost deschid primul Office Net în str. Făinari şi apoi în Bucureşti Mall, iar doi ani mai târziu s-a unificat cu reţeaua @Libra sub denumirea de Diverta.

Noul concept Diverta transforma spatiul de shopping intr-un mediu care defineste familia urbana, cu preocuparile si dorintele sale.

Fiecare membru al familiei regaseste un spatiu in care experimenteaza, in asa fel incat shoppingul nu mai este o actiune “consumatoare”. 

Conceptul faciliteaza navigarea intr-un spatiu flexibil, folosind instrumente de merchandising si comunicare astfel incat fiecare produs este usor accesibil publicului caruia i se adreseaza.

O alta modificare semnificativa in structura interioara a magazinului este casa de marcat, unica, inconjurata de rafturi cu produse pentru cumparaturi spontane. Materialele se imbina armonios si creaza o atmosfera placuta de shopping. Noutatea si modernismul sunt elemente transmise de fiecare detaliu arhitectural din magazin: corpurile de iluminat, cu linie prietenoasa si in acelasi timp avangardista, au reflectoare incastrate in cadre metalice si forme simple; pardoseala are zone placate cu piatra rosie ale carei mici particule de insertie o fac stralucitoare in lumina lampilor, iar politele sunt concepute special pentru fiecare tip de produs si realizate in culori calde si prietenoase.


Diverta are 10 magazine în Bucureşti:
- Sun Plaza: Sos Oltenitei nr 83 C, Calea Vacaresti nr 391, etaj 1, CC Sun Plaza, sector 4
- Făinari: Str Fainari, nr 3, sector 2
- Sala Dalles: B-dul Nicolae Balcescu, nr 18, sector 1
- City Mall: Soseaua Oltenitei, nr 2, etaj 1
- Mall Vitan: Calea Vitan, nr 55-59, subsol
- Plaza Romania: B-dul Timisoara, nr 26, subsol
- Unirea Shopping Center: Piata Unirii, nr 1, etaj 3
- AFI Cotroceni: B-dul Vasile Milea, nr 4
- Jolie Ville: Str. Erou Iancu Niculae, nr 103bis, parter
- Băneasa Shopping City: Sos. Bucuresti-Ploiesti, nr 42D, etaj 1

Taguri: