[ X ]
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Aflati mai multe...
abonare newsletter | caută:

librarii bucuresti

OraşCărtureşti Carusel

În 1903, casa de pe Lipscani de la numărul 55 aparţinea celebrei familii de bancheri (în vreme) Chrissoveloni. Mai târziu, a fost confiscată de comunişti şi transformată în magazinul „Familia”.

FeaturesCase cu cărți

Călătorului îi şade bine cu drumul, iar cititorului, printre raf­tu­rile unei librării. Se citește, încă, iar lansările de carte sunt evenimente cu „casa plină”. Nici cele mai noi adăposturi pen­tru litere, deschise în Bucureşti la final de an, nu duc lipsă de mușterii.

ŞtiriKyralina, noua librărie de carte franceză, se lansează pe 23 noiembrie

Vineri, 23 noiembrie, de la ora 19:00, în prezenţa lui Pascal Bruckner, se va lansa în Bucureşti, pe strada George Enescu 8, Kyralina, noua librărie de carte franceză.

OraşROD. La Cărtureşti

Dacă ați trecut pe la Târgul cadourilor deștepte de la mansarda Verona în perioada sărbătorilor, sigur ați văzut și spațiul dedicat ROD.

LibrăriiLibrăria Diverta - Făinari

În 1999 a fost deschid primul Office Net în str. Făinari şi apoi în Bucureşti Mall, iar doi ani mai târziu s-a unificat cu reţeaua @Libra sub denumirea de Diverta.

LibrăriiBilioteca Naţională a României

Biblioteca Naţională a României s-a mutat într-un sediu foarte modern, amplasat pe Bulevardul Unirii din Bucureşti, într-un concept unic, acela de mall cultural.

LibrăriiLibrăria Cărtureşti MŢR

Librăria Cărtureşti MŢR este situată în incinta Muzeului Naţional al Ţăranului Român.

LibrăriiLibrăria Cărtureşti Institutul Francez

Librăria Cărtureşti din Bulevardul Dacia funcţionează în incinta Institututului Francez din Bucureşti.

LibrăriiLibrăria Cărtureşti Quinet

Cărtureşti este un brand urban care şi-a atras o comunitate de cumpărători fidelă ce caută în permanenţă moduri alternative de a-şi satisface nevoile intelectuale.

LibrăriiLibraria Cărtureşti Verona

Cărtureşti este un concept store a carui istorie a început o data cu deschiderea primei librării, la sfârşitul anului 2000

LibrăriiLibrăria din Fundul Curţii

Reţeaua de librării Humanitas a fost înfiinţată în 1993 şi dispune de o reţea de 17 librării care comercializează cărţile Humanitas şi ale altor 300 de edituri.

LibrăriiLibrăria Humanitas Kretzulescu

Societatea Librăriile Humanitas face parte din Grupul Humanitas alături de Editura Humanitas, Humanitas Multimedia şi Humanitas Fiction.

LibrăriiLibrăria Mihai Eminescu

Situată în inima Bucureştiului, în vecinătatea Pieţei Universităţii, librăria Mihai Eminescu, una dintre cele mai vechi şi prestigioase librării din România, cu o tradiţie în domeniu de peste 50 de ani, este un adevărat paradis al iubitorilor de carte.