[ X ]
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Aflati mai multe...
abonare newsletter | caută:
Stela Nadoleanu publicat la: 4/01/2012

ROD. La Cărtureşti

ROD. La Cărtureşti

Dacă ați trecut pe la Târgul cadourilor deștepte de la mansarda Verona în perioada sărbătorilor, sigur ați văzut și spațiul dedicat ROD.

Asta pentru că aici vor „rodi” de acum designerii români. Proiectul își propune să selecteze și să promoveze designerii autohtoni. Ideea a pornit de la absența unui spațiu în care tinerii români să-și expună creațiile. Nici magazine dedicate, nici showroom-uri de gen nu prea există în oraș.

De aceea, Cărtureștiul le propune creatorilor, nu doar spațiul de la mansardă, ci și un centru de creație în care produsele în serie limitată să poarte eticheta „proudly made in Romania”. ROD facilitează nu doar accesul creatorilor către public, ci și accesul publicului la creațiile românești (prea puțin promovate).

În mansarda Verona veți găsi design, obiect utilitar, decorație interioară, accesorii și obiecte vestimentare, fotografie, grafică, jucării și obiecte decorative pentru copii. Pe etichete veți găsi semnături precum Alina Ene, Malvinski, Laura Vărgălui, George Neagu, Silvia Șerban, platforma Extins, Cosmin Bumbuț, Fredo and Pidjin, Ghica Popa, Noper, Saddo.

 

ROD
la Mansarda Verona 15
(Cărturești Verona)

până la 1 iunie 2012