[ X ]
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Aflati mai multe...
abonare newsletter | caută:

libraria carturesti

OraşCărtureşti Carusel

În 1903, casa de pe Lipscani de la numărul 55 aparţinea celebrei familii de bancheri (în vreme) Chrissoveloni. Mai târziu, a fost confiscată de comunişti şi transformată în magazinul „Familia”.

ŞtiriActorii şi Fotograful – expoziţie la Cărtureşti

Portretistul Simion Buia revine cu o nouă expoziţie de fotografie din seria „Actorii şi Fotograful”, în care protagonişti cu 17 cunoscuţi actori din Craiova, Cluj, Braşov şi Bucureşti.

Ştiri“Ceruri, ape, pământ” – expoziţie de fotografie semnată Nina Mihăilă

Miercuri, 16 ianuarie, de la ora 19:00, la Café Verona (Librăria Cărtureşti), va avea loc vernisajul expoziţiei de fotografie “Ceruri, ape, pământ” a artistei Nina Mihăilă.

ŞtiriRomâni Frumoşi – expoziţie de fotografie la Cărtureşti Verona

Portretele a 29 de personalităţi contemporane vor fi expuse, până pe 19 ianuarie, la Librăria Cărtureşti Verona, în cadrul proiectului „Români Frumoşi – galerie de valori”, un demers iniţiat de fotograful Matei Buţă.

OraşLibrăria Cărtureşti împlineşte 12 ani

Joi, 22 noiembrie, se împlinesc 12 ani de când a fost deschisă prima librărie Cărtureşti în Bucureşti, pe strada Edgar Quinet nr. 9.

OraşROD. La Cărtureşti

Dacă ați trecut pe la Târgul cadourilor deștepte de la mansarda Verona în perioada sărbătorilor, sigur ați văzut și spațiul dedicat ROD.

LibrăriiLibrăria Cărtureşti MŢR

Librăria Cărtureşti MŢR este situată în incinta Muzeului Naţional al Ţăranului Român.

LibrăriiLibrăria Cărtureşti Institutul Francez

Librăria Cărtureşti din Bulevardul Dacia funcţionează în incinta Institututului Francez din Bucureşti.

LibrăriiLibrăria Cărtureşti Quinet

Cărtureşti este un brand urban care şi-a atras o comunitate de cumpărători fidelă ce caută în permanenţă moduri alternative de a-şi satisface nevoile intelectuale.

LibrăriiLibraria Cărtureşti Verona

Cărtureşti este un concept store a carui istorie a început o data cu deschiderea primei librării, la sfârşitul anului 2000