[ X ]
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Aflati mai multe...
abonare newsletter | caută:

Nr.12Noiembrie 2012 Mentori și Ucenici

  • Vivi Drăgan Vasile şi Tudor Lucaciu

    Au în comun meseria de director de imagine, făcută cu rigoare, precizie și vocație. Au fost student și profesor acum 20 de ani, iar azi sunt prieteni de familie și parteneri de discuții, inclusiv pe subiecte în care nu sunt de acord, cum ar fi disputa peliculă vs. digital.


Features

De la proiect la proiecţie: Aristoteles Workshop

De la proiect la proiecţie: Aristoteles Workshop

Atelierul de film documentar, Aristoteles Workshop, iniţiat de actorul Dan Nuţu, a ajuns la a şaptea ediţie. Pentru un tânăr cineast este o ocazie foarte rară să ai şansa şi posibilitatea să faci un film în cinci săptămâni.

Drama în detaliu

Drama în detaliu

Primul serial produs integral de HBO România, În derivă, a ajuns la sezonul 2. Printre pacienţii noi ai psihoterapeutului Andrei Poenaru (Marcel Iureş) se numără şi un director de teatru, Dinu Damian, şi fiica lui, Beatrice, interpretaţi de actorii Victor Rebengiuc şi Crina Semciuc.

Mihai Barbu, povestașul propriei aventuri

Mihai Barbu, povestașul propriei aventuri

Ce aș mai putea scrie despre Mihai Barbu, omul care a străbătut peste 20.000 de kilometri până în Mongolia, care a scris o carte, care a vândut kilometri în schimbul banilor de benzină, cel care a povestit minut cu minut călătoria, protagonistul unui film documentar?

Zoom in: festivalurile de film din noiembrie

Zoom in: festivalurile de film din noiembrie

Luna noiembrie este una dedicată cinefililor și a consumatorilor de festivaluri de film. BeWhere! îți spune ce nu trebuie să ratezi dacă ajungi la Festivalul de Film Polonez, la KINOdiseea sau la cea de-a treia ediție BIEFF.