[ X ]
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Aflati mai multe...
abonare newsletter | caută:
Patricia Marinescu publicat la: 8/11/2012
Hiromi: The Trio Project featuring Anthony Jackson & Simon Phillips
Bucureşti Hiromi: The Trio Project, Sala Radio, 10 noiembrie

Hiromi: The Trio Project featuring Anthony Jackson & Simon Phillips

Cei care au văzut acest trio au rămas profund marcaţi. Au avut ocazia în urmă cu un an, la Gărâna Jazz Festival.

Mergi?

Acum, centrul de evenimente al ţării găzduieşte acest performance, în premieră. Unul extraordinar, judecând după toate părerile, criticile şi... impresiile personale. Hiromi debordează de energie, una ce pare de pe o altă planetă. Îmbină jazzul cu rockul pro­gresiv şi muzica clasică. Este inovatoare. La 33 de ani, are alături doi muzicieni de marcă. Inovatori, la rândul lor. Anthony Jackson, cel care a dat basului cele şase corzi, nominalizat la Grammy, este un nume care apare pe nu mai puţin de 500 de albume, alături de muzicieni ca Paul Simon, Pat Metheny, Dave Weckl, Chick Corea, Al Di Meola sau Michel Petrucciani. Bateristul Simon Phillips este cel care întregeşte trioul.

De-a lungul carierei a trecut cu o incredibilă uşurinţă de la metal la hard rock, de la blues la jazz. A devenit muzician profesionist încă de la vârsta de 12 ani, patru ani mai târziu performând pentru musicalul Jesus Christ Superstar. De asemenea, a colaborat cu Toto (și în prezent), Jeff Beck, Whitesnake, Joe Satriani, The Who, David Gilmour, Tears For Fears.

Hiromi: The Trio Project, Sala Radio, 10 noiembrie, ora 21:00. Preţ bilete: 75, 115 şi 135 lei