[ X ]
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Aflati mai multe...
abonare newsletter | caută:

sala radio

ŞtiriConcert aniversar Mihai Mărgineanu la Sala Radio

Pe 6 octombrie, de la 19.30, la Sala Radio, iubitorii de folk marca Mihai Margineanu sunt invitati de artist si band-ul sau la un nou concert aniversar.

ŞtiriMihai Mărgineanu va avea invitaţi speciali la concertul de la Sala Radio

Pe 6 octombrie, de la 19.30, in atmosfera intima a Salii Radio, Mihai Margineanu aniverseaza alaturi de band-ul sau, actori si cantareti invitati, dar si prietenii care formeaza publicul sau, 11 ani de scena si 4 decenii si un pic de la sosirea sa pe marea scena a lumii.

Muzică clasicăStradivarius, Guarneri, Gagliano, Testore în Festivalul VIORI DE COLECŢIE la Sala Radio

Cea de-a doua ediţie a Festivalului VIORI DE COLECŢIE la Sala Radio se va desfăşura între 8 şi 12 aprilie, cinci zile de sărbătoare care vor însemna trei recitaluri şi două concerte.

ŞtiriSeară spaniolă cu Răzvan Suma

Violoncelistul Răzvan Suma aduce la Bucureşti parfumul Spaniei, printr-o incursiune în lumea muzicii spaniole în cadrul concertului său extraordinar „Seară spaniolă cu Răzvan Suma”.

ŞtiriMaraton Bach la Sala Radio, sub bagheta lui Tiberiu Soare

Miercuri, 27 februarie, de la ora 19:00, Sala Radio va găzdui un adevărat maraton Bach reunind trei dintre cele şase concerte brandenburgice şi concertul în do minor pentru violoncel şi orchestră.

ŞtiriGala Ceaikovski cu Orchestra Naţională de Tineret a României

Dirijorul Cristian Mandeal va conduce Orchestra Naţională de Tineret a României cu ocazia Galei Ceaikovski, spectacol găzduit pe 3 martie de Sala Radio din Bucureşti.

ŞtiriTurneele naţionale de muzică clasică din 2013, reunite pe scena Sălii Radio

Miercuri, 6 februarie, de la ora 19:00, la Sala Radio va avea loc un recital extraordinar ce reuneşte o parte dintre cei mai apreciaţi muzicieni români la ora actuală, o avanpremieră a turneelor naţionale din acest an.

MuzicăHiromi: The Trio Project featuring Anthony Jackson & Simon Phillips

Cei care au văzut acest trio au rămas profund marcaţi. Au avut ocazia în urmă cu un an, la Gărâna Jazz Festival.