[ X ]
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Aflati mai multe...
abonare newsletter | caută:
Bucureşti Adresă: Strada Selari, nr. 13, sector 3 Telefon: 0744 996547 Website: www.atelier35.eu Email: contact@atelier35.eu Program: Miercuri - Duminica: 15 - 21

Galeria Atelier 35

Galeria Atelier35, reprezentată de Asociatia Atelier35, are misiunea de a sprijini dezvoltarea tinerilor artiști și de a valorifica potențialul artistic românesc.

„Considerăm necesară relansarea conceptului care a stat la baza Atelierului 35, mai ales prin invitarea generaţiei tinere de a fi membri activi, de a lua parte cu mai multă convingere la fenomenul artistic contemporan, având ca exemplu modalităţile de exprimare, de foarte multe ori curajoase în trecutul Atelierului 35, în perioade care poate au fost mai puţin favorabile mijloacelor de expresie noi.

Te aşteptăm să ne contactezi dacă eşti tânăr până în 35 de ani şi ai o idee pe care crezi că ai putea să o pui în practică în spaţiul Atelierului 35.”

Foto: CURING NOSTALGIA, REMEDIES FOR A HISTORICAL EMOTION | Atelier35