[ X ]
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Aflati mai multe...
abonare newsletter | caută:

galerii de arta bucuresti

ŞtiriABlackJECTION - expoziţie semnată Zsolt Berszán @ Anaid Art Gallery

Vineri, 12 aprilie 2013, ora 19:30 va avea loc la ANAID ART GALLERY vernisajul expoziţiei „ABlackJECTION” semnată Zsolt Berszán, curator Diana Dochia.

ŞtiriAtelier de benzi desenate la Galateca

Artistul BD Octav Ungureanu şi Pisica Pătrată organizează un atelier de benzi desenate, pentru copiii cu vârste între 7 şi 14 ani.

ŞtiriImbold, Galeria se lansează cu vernisajul de artă contemporană “The Gathering”

Imbold, Galeria este un spaţiu modern de expoziţie pentru artă contemporană, iar lansarea va avea loc joi, 20 decembrie, prin vernisajul “The Gathering”.

ŞtiriSe deschide Galateca, galerie de C’arte şi Cooltură

Capitala va avea un nou spaţiu cultural, situat la parterul Bibliotecii Centrale Universitare Carol I, inaugurat prin expoziţia „Poveşti în imagini, benzi desenate, comcsuri”.

Ştiri418 Contemporary Art Gallery participă la Art Toronto International Art Fair

Galeria bucureşteană 418 Contemporary din Bucureşti va participa în perioada 25-29 octombrie la cea de-a 13-a ediţie a Art Toronto International Art Fair 2012 din Canada.

ŞtiriNicolaus Schafhausen a fost desemnat curator al Bucharest Biennale 6

Bienala Internaţională de Artă Contemporană Bucureşti, care va avea loc în perioada 23 mai-20 iulie 2014, va fi curatoriată de Nicolaus Schafhausen, directorul Kunstahalle Wien.

OraşFestivalul Zeppelin: Arhitectură, Oraș, Resurse

Regenerarea oraşului şi a arhitecturii. Acesta este meniul cultural al festivalului aflat anul acesta la prima ediție. Zeppelin propune publicului expoziţii, dezbateri şi vizite ghidate.

Galerii de artăGaleria Atelier 35

Galeria Atelier35, reprezentată de Asociatia Atelier35, are misiunea de a sprijini dezvoltarea tinerilor artiști și de a valorifica potențialul artistic românesc.

Galerii de artăGaleria Simeza

Galeria Simeza este o galerie de artă cu expozitie permanentă. Situată pe Bulevardul Magheru din capitală, lângă teatrul Nottara, găzduiește expoziții de ceramică, sculptură, grafică și pictură în ulei.

Galerii de artăGaleria Orizont

Galeria Orizont este situată în centrul capitalei și funcționează din 1960, fiind una dintre cele mai mari galerii din București. În galerie nu pot expune decât artiști plastici, membri ai Uniunii Artiștilor Plastici din România.

Galerii de artăGaleria Nouă

Galeria Nouă este o organizaţie non - profit care prezintă artiști români și internaționali și promovează cu precădere fotografia, arta video, proiectele multimedia și proiecte interdisciplinare.

Galerii de artăGaleriile de Artă GOLDART

GOLDART are tradiţia promovării artei în spaţiul românesc şi internaţional prin organizarea, de mai bine de cincisprezece ani, a mai multor expoziţii, licitaţii şi prezentări de artişti.

Galerii de artăElite Art Club

ELITE ART Club UNESCO este o organizaţie non-guvernamentală cu sediul în București care are ca domeniu de activitate artele vizuale, muzica şi promovarea evenimentelor culturale.

Galerii de artăCasa Vernescu

Calea Victoriei, strada-muzeu a Bucureștiului, este ca un album pe care-l străbați la pas, cu dese opriri și mirări. Casa Vernescu este una dintre aceste surprize, un loc unde trecutul și prezentul se întâlnesc într-un destin de excepție.