[ X ]
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Aflati mai multe...
abonare newsletter | caută:
publicat la: 8/04/2013
ABlackJECTION - expoziţie semnată Zsolt Berszán @ Anaid Art Gallery

ABlackJECTION - expoziţie semnată Zsolt Berszán @ Anaid Art Gallery

Vineri, 12 aprilie 2013, ora 19:30 va avea loc la ANAID ART GALLERY vernisajul expoziţiei „ABlackJECTION” semnată Zsolt Berszán, curator Diana Dochia.

Mergi?

Expoziţia va fi deschisă publicului în perioada 12 aprilie-17 mai 2013. Zsolt Berszán este absolvent al Universităţi de Artă şi Design Cluj – Napoca. Creaţia artistică şi expoziţională a lui Zsolt Berszán se întinde deja pe un deceniu, timp în care artistul a fost prezent atât în galeriile şi muzeele din România, cât şi în galeriile şi muzeele din străinătate. Una dintre cele mai ample şi importante expoziţii personale în străinătate a fost cea din 2010 „Genesis Project” la MODEM – Centrul de Artă Modernă şi Contemporană din Debrecen, Ungaria.

Proiectul „ABlackJECTION” trebuie citit în cheia filosofică propusă de Julia Kristeva, în care abjecţia este dată de acea parte din interiorul nostru pe care o excludem, pe care dorim să o îndepărtăm. „Abjectul” există, conform teoriei lui Julia Kristeva, undeva între conceptele de obiect şi subiect, reprezentând elemente tabu ale sinelui şi fiind situat în afara ordinii simbolice, înfruntând o experienţă permanent traumatizantă.

Galeria de artă este deschis de luni până vineri între orele 11:00-19:00, iar sâmbăta între orele 10:00-18:00.