[ X ]
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Aflati mai multe...
abonare newsletter | caută:
Bucureşti Adresă: Calea Victoriei nr. 45 Telefon: 021 313 50 35 Website: www.libhumanitas.ro Email: kretzulescu@humanitas.ro Program: Luni-Vineri 10-20; Sâmbătă 10-19; Duminică 10-16

Librăria Humanitas Kretzulescu

Societatea Librăriile Humanitas face parte din Grupul Humanitas alături de Editura Humanitas, Humanitas Multimedia şi Humanitas Fiction.

Reţeaua de librării Humanitas a fost înfiinţată în 1993 şi dispune de o reţea de 17 librării care comercializează cărţile Humanitas şi ale altor 300 de edituri, audiobook-uri, muzică, filme etc., fiind prima tentativă privată de a sparge monopolul statului în domeniul difuzării de carte. Într-o cultură organizaţională de tipul Humanitas, care preţuieşte în primul rând calitatea, interesul pentru satisfacerea exigenţelor clienţilor sau chiar pentru "încântarea" acestora constituie una dintre valorile importante ale librăriilor Humanitas.

O alta este reprezentată de librarii pregătiţi şi pasionaţi, care pot oferi informaţii competente despre profilul şi conţinutul unei cărţi. Locaţia librăriilor, designul interior, signalistica, ambientul muzical contribuie la crearea unei atmosfere specifice librăriilor.

Un element în plus îl reprezintă "alinierea" la standardele europene actuale, care, pe lângă aceste lucruri, oferă şi servicii conexe, printre care se numără şi prezenţa în spaţiul unei librării a unui loc în care se poate savura o cafea sau un ceai.

Reputaţia librăriilor Humanitas este dată de faptul că se încearcă oferirea spre vânzare a cât mai multor titluri, de la aproape toate editurile din România şi din străinătate (avem în acest moment mai mult de 300 de furnizori de carte şi muzică), respectând principiul selectivităţii, încercând astfel să satisfacem cererile diferitelor tipuri de cumpărători de carte: elevi, studenţi, profesori, părinţi, turişti, pasionaţi de diferite domenii.

De asemenea, spaţiile în care funcţionează librării Humanitas sunt în marea lor majoritate spaţii moderne din punct de vedere al amenajărilor şi dotărilor, încercând astfel să ofere clienţilor condiţii optime de confort. Exemple în acest sens sunt reprezentate de librăria Kretzulescu (complet renovată în 2003), librăriile noi deschise în Iaşi, Oradea, Timişoara şi Galaţi, Bucureşti (în Centrul Comercial Auchan).

Librăriile Humanitas se găsesc în toate centrele istorice şi universitare din ţară, fiind distribuite astfel: trei in Bucureşti (Kretzulescu, Librăria din Fundul Curţii şi Librăria Humanitas Auchan ), trei în Iaşi (Eugene Ionesco, Librăria Humanitas şi Librăria Humanitas din Centrul Comercial Felicia), două în Timişoara (Emil Cioran şi Joc Secund) şi câte una în Alba-Iulia, Piatra Neamţ, Ploieşti, Râmnicu Vâlcea, Sibiu, Oradea, Galaţi, Cluj-Napoca, Piteşti.