[ X ]
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Aflati mai multe...
abonare newsletter | caută:
Bucureşti Adresă: Şos. Bucureşti-Ploieşti, Nr. 42D, Băneasa Shopping City, Sector 1 Telefon: +40.21.306.55.05 Website: www.grandcinemadigiplex.ro/ Email: office@baneasashoppingcity.ro Program: Luni - Duminica: 11 - 24

Grand Cinema Digiplex

Grand Cinema Digiplex este un complex cinematografic premium echipat cu tehnologii de ultimă generaţie în materie de proiecţie, sunet şi lumini, care le oferă cinefililor posibilitatea de a alege dintr-o varietate mare de opţiuni.

Grand Cinema Digiplex este cel mai inovator cinematograf din ţară, marcând noi premiere pe piaţa de profil din România: sala Grand Ultra cu sistemul de sunet Iosono, cel mai complex şi avansat sistem audio multi-dimensional din Europa la ora actuală şi o premieră în România; Grand Epika, sală multifuncţională echipată pentru concerte şi evenimente, Grand Studios - sălile VIP care inaugurează „the living room concept”, scaune „Rocker” şi fotoliile premium.

Grand Cinema Digiplex aduce în premieră în România expoziţia liderului mondial în tehnologie cinematografică Cinemeccanica. Fondată în 1920 în Italia, Cinemeccanica este unul din pionierii de profil, fiind prezentă în peste 90 de ţări. Expoziţia poate fi admirată până la jumătatea lunii octombrie şi găzduieşte o serie de echipamente de film din diferite perioade, începând cu anii `60 şi până astăzi.

În acelaşi timp, în spaţiul expoziţional Imagika va avea loc şi o expoziţie de costume de film, purtate de faimoşi actori în producţii româneşti de renume. Aceste costume spectaculoase sunt furnizate de Media Pro Studios.

Situat în zona comercială Băneasa, pe cea mai extinsă zonă de shopping din ţară, Grand Cinema Digiplex este un complex cinematografic premium, echipat cu tehnologii de ultimă generaţie în materie de proiecţie, sunet şi lumini, care le oferă cinefililor posibilitatea de a alege dintr-o varietate mare de opţiuni. Cele 13 ecrane adaptate pentru suprafeţe largi de proiecţie 3D, unghiurile perfecte de vizibilitate şi locurile ultra-confortabile fac din Grand Cinema Digiplex destinaţia perfectă pentru vizionarea filmelor în cele mai bune condiţii.

Accesul se face direct pe la etajul întâi al centrului comercial Băneasa Shopping City.