[ X ]
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Aflati mai multe...
abonare newsletter | caută:

cinematografe bucuresti

ŞtiriParadisul spulberat şi Părinţi vs bunici, primele premiere ale anului în cinematografe

De vineri, 4 ianuarie 2013, în cinematografele româneşti vor fi proiectate două filme în premieră: Paradisul spulberat (The Impossible) şi Părinţi vs bunici (Parental Guidance).

ŞtiriFassbinder, omagiat la Cinemateca Union

În perioada 16 octombrie-8 noiembrie, la Sala Union (Paul Călinescu) a Cinematecii Române (str. Ion Câmpineanu 21) vor fi prezentate 4 titluri importante din filmografia cineastului Rainer Werner Fassbinder.

CinematografeGlendale Studio

Înfiinţat în anul 1996, cinematograful Glendale Studio este primul cinematograf din ţară dotat cu sistem de proiecţie Christie şi sonorizare de tip DTS surround.

OraşElvira Popescu, din nou pe ecrane

Trei avanpremiere franceze, o noapte dedicată scurtmetrajelor în aceeași limbă și o retrospectivă cinematografică marcată de imaginea Elvirei Popescu. Toate acestea fac parte din programul de redeschidere a Sălii Elvira Popescu.

CinematografeCinemateca Eforie

Cinemateca Eforie, amplasată lângă Calea Victoriei, pe strada Eforiei numărul 2, proiectează în fiecare zi filme vechi și de artă totul într-o atmosferă culturală, care incită la dezbateri.

CinematografeNoul Cinematograf al Regizorului Român

Noul Cinematograf al Regizorului Român se află în incinta Muzeului Țăranului Român, fiind un proiect cultural al MȚR având ca obiectiv prezentarea unei selecții de film european de ficțiune și documentar, dar și de promovarea tinerilor regizori români.

CinematografeGrand Cinema Digiplex

Grand Cinema Digiplex este un complex cinematografic premium echipat cu tehnologii de ultimă generaţie în materie de proiecţie, sunet şi lumini, care le oferă cinefililor posibilitatea de a alege dintr-o varietate mare de opţiuni.

CinematografeCinema Patria

Cinema Patria situat central pe Bulevardu Magheru, cu o capacitate de 1014 locuri, aer condiționat, sistem de sunet Dolby Stereo, prezintă filme de ultimă oră, producții internaționale sau naționale, premiere și avanpremiere.

CinematografeCinema Studio

Cinema Studio, sală a Uniunii Cineaştilor UCIN, găzduiește gale și premiere ale filmelor românești, cât și ale filmelor din repertoriul internațional sau festivaluri importante: Festivalul Filmului European, Festivalul Filmului Britanic.

CinematografeThe Light Cinema

The Light Cinema, cinematograf integral digital, dispune de 7 săli cu o capacitate totală de 1,100 locuri și tehnologie 3D. Vizionarea unui film în sistem integral digital este net superioară peliculei: imagine perfectă, sunet excelent, calitate impecabil

CinematografeCinema City Cotroceni

Cinema City România este parte a Cinema City International, cel mai mare operator de cinematografe multiplex din Europa Central și de Est. Compania deține un lanț de cinematografe Cinema City și IMAX® în Polonia, Ungaria, Cehia și Bulgaria.

CinematografeCityplex

Cityplex este un cinematograf în sistem multiplex, cu 4 săli a câte 138 de locuri, situat în complexul City Mall de la Eroii Revoluţiei, la numai 5 minute de Piaţa Unirii.

CinematografeMovieplex

Cu o capacitate de peste 2500 locuri (dintre care 26 destine persoanelor cu dizabilități) repartizate în 11 săli de cinema, dotate cu aer condiționat, sunet Dolby Digital și alte standarde occidentale iți poate oferi o experiență unică.

CinematografeHollywood Multiplex

"Filosofia Hollywood Multiplex este simpla: ne dorim sa fim prima alegere a cinefilului, sa ii oferim o experienta cinematografica unica si completa, care sa-l relaxeze si sa-l incante, determinandu-l astfel sa revina cat mai des la cinematograful nostru.

CinematografeCinemaPRO

Situat la numai doi pași de Piața Universității, CinemaPRO este cea mai nouă atracție din zona pietonală a centrului vechi al Bucureștiului, fiind liderul pieței de single-screen din București.