[ X ]
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Aflati mai multe...
abonare newsletter | caută:
Bucureşti Adresă: Bd. Timisoara, Nr. 26, Sector 6, Complex Comercial PLAZA ROMANIA, Et. 2 Telefon: 021 431 00 00 ; 031 431 00 00 Website: www.movieplex.ro Email: info@movieplex.ro Facebook: movieplexcinema Program: Luni - Duminica: 10 - 23

Movieplex

Cu o capacitate de peste 2500 locuri (dintre care 26 destine persoanelor cu dizabilități) repartizate în 11 săli de cinema, dotate cu aer condiționat, sunet Dolby Digital și alte standarde occidentale iți poate oferi o experiență unică.

Situat in Plaza Romania din București si prevazut cu un numar de 11 sali, MOVIEPLEX detine o capacitate de 2537 de locuri, 30 din acestea fiind locuri speciale, destinate persoanelor cu dizabilitati.
Echipate cu fotolii Figueras cu o latime de 57 de cm si o distanta de 1.2 m intre randuri, salile MOVIEPLEX ofera clientilor un confort sporit. Toate salile sunt echipate cu sisteme de sunet de ultima generatie Dolby Digital Surround Speakers si echipamente de proiectie Cinemeccanica.
MOVIEPLEX aduce in luna Mai a anului 2008, pentru prima oara in Romania, tehnologia necesara proiectarii filmelor in format digital (imagine si sunet de calitate superioara) si 3D, deschizand 4 sali cu capacitati digital/3D. Deschizator de drum in acest sens a fost "Indiana Jones 4 - Regatul craniului de cristal" in format digital pe 22 Mai si "Calatorie spre centrul Pamantului" in format 3D cu premiera in 5 septembrie 2008.
Pentru clientii mai pretentiosi MOVIEPLEX pune la dispozitia acestora nivelul de confort deosebit din sala 4, sala Lounge, dotata cu 44 de fotolii de piele dublu rabatabile cu butoane automate. Clientii se pot relaxa inainte de film la barul acestei sali, servind ceva de baut in salonul Lounge aflat la intrarea in sala, salon unde se si poate fuma.
Pe langa serviciile de proiectie filme, MOVIEPLEX reprezinta si o locatie ideala pentru organizarea de conferinte, lansari si prezentari de produse sau orice alt eveniment indoor de tip corporate. MOVIEPLEX dispune de sistem de sonorizare cu microfon si sistem de proiectie digitala ce poate fi pus oricand la dispozitia clientului, devenind astfel un inlocuitor de succes al conventionalelor sali de conferinta oferite de hoteluri si alte cladiri de birouri.
Alaturi de tehnologiile oferite de Dolby Digital, Dolby 3D si XpanD, MOVIEPLEX asigura clientilor o experienta deosebita cu fiecare vizita la cinema.