[ X ]
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Aflati mai multe...
abonare newsletter | caută:

Nr.11Octombrie 2012 De la nume la renume

  • Cristian Mungiu

    Povestaşul unor biografii feminine

    A primit Palme d’Or pentru 4 luni, 3 săptămâni şi 2 zile. A revenit la prestigiosul festival de la Cannes, în 2012, şi a mai obţinut două premii pentru „După dealuri”. Cristian Mungiu este unul dintre puţinii regizori români care se opreşte la biografii feminine cu poveşti controversate şi delicate. 


Features

Soundczech. Muzică contemporană din Cehia

Soundczech. Muzică contemporană din Cehia

Cel mai nou proiect al Centrului Ceh din București prezintă publicului român câteva trupe reprezentative pentru scena contemporană a muzicii cehe. Trei orașe, zece concerte, opt grupuri artistice. Suntem gata să experimentăm ritmuri cehești?

Premieră: După dealuri. Studiu de caz: Alina și Voichița

Premieră: După dealuri. Studiu de caz: Alina și Voichița

Actriţele Cristina Flutur şi Cosmina Stratan au primit premiul pentru interpretare la Festivalul de Film de la Cannes, pentru rolurile din noul film al lui Cristian Mungiu, După dealuri. Interviu de Ileana Bîrsan

Anim’est are cei 7 ani de festival

Anim’est are cei 7 ani de festival

Cea de-a şaptea ediţie a festivalului de film de animaţie, cu renume şi săli pline, deschide şi anul acesta cutia cu poveşti animate. Puteţi găsi câteva recomandări făcute chiar de organizatorii Anim’est, într-un feature coordonat de Ileana Bîrsan.