[ X ]
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Aflati mai multe...
abonare newsletter | caută:

Nr.11Octombrie 2012 De la nume la renume

TurismVenezia. Vitală și impunătoare

Venezia nu te cucereşte ca orice oraş pe care-l vezi pentru prima oară, nu te lasă să o descoperi încetul cu încetul, în propriul ritm.

TurismHotel Christina

Hotelul deschis în 2009 se laudă cu cinci buline pline pe cunoscutul site de specialitate Trip Advisor. De altfel, acolo l-am găsit şi noi şi, intrigaţi, am mers să vedem despre ce e vorba.

Health & Beautyorganic Ever Green

Nevoia de un astfel de loc, în care tratamentele corporale şi faciale, manichiura şi pedichiura, vopsirea părului şi coafura să fie făcute cu obiecte şi produse naturale, exista de mult timp.

Health & BeautyPe locuri, fiţi gata, tundeţi!

Florin Iordache și Mihaela Iordache sunt în top 5 hairdressers ai companiei Steiner din Marea Britanie. Acum au lansat Yoko Hair Academy, o şcoală pentru profesionişti, dar şi pentru clienţi.

Health & BeautyCultură, caritate, artă și sănătate

Se află la numai câteva minute de mers pe jos de centru, în zona Piaţa Rosetti. Există deja de câţiva ani, dar abia de curând i-am trecut pragul.

BrandsVilaro.ro – primul magazin Erwin Müller din România

Vilaro Design a lansat primul magazin online din România. Portofoliul de produse Erwin Müller, atent selecţionate de o echipă de profesionişti, este de o calitate excepţională, tipic germană.

TrendsV for Verde

Este cel mai nou târg de „sănătate” din oraş, aşa că merită toată atenţia. A avut 35 de expozanţi, toţi cu standuri pe tema „bucură-te de viaţă”.

Trends438hall [art bazar]

Un loc inventiv Și „inventat” la subsolul unei clădiri de pe Lascăr Catargiu, spațiul labirintic al art-bazarului 438HALL vă poftește — nu doar să admirați —, ci să și cumpărați artă.

GadgetDespre Sony Xperia S. Și-atât!

Cel mai greu lucru atunci când testezi un gadget e să reușești să nu transformi testul într-unul comparativ. E extrem de ușor și se întâmplă aproape inconștient să compari orice element tehnic sau vizual, cu un altul – un produs considerat etalon.

ShoppingDesign: Peisaje fantastice

După modelul „niciodată nu este prea devreme să-i scrii o scrisoare lui Moş Crăciun”, vă prezentăm noua colecţie dedicată sărbătorilor de iarnă de la Wagner.

TrendsFashion by Stephan Pelger

Abia întors de la Berlin Fashion Week, unde a prezentat colecţia Iconironia pentru sezonul toamnă-iarnă 2012-2013, Stephan Pelger lansează la Bucureşti prima colecţie de rochii Prêt-à-Porter pentru sezonul primăvară-vară 2013.

CluburiControl. Electro buzz

O serie de evenimente indie-electro au marcat schimbarea. Clubul Control, care s-a ridicat în patru ani cât alţii în… mai mulţi, s-a mutat. Relocarea – câteva străzi mai jos, pe Constantin Mille.

CluburiPanic and drink!

„Don’t PANIC, we are open!”, acesta este anunţul cu care ne liniştesc cei de la clubul din Academiei 19. Cel care a luat locul clubului Control. Nimic nou sub soare, ar spune cunoscătorii locului.

RestauranteVegan: Ostraw Vegan

Îngheţată, bomboane, tort, ciocolată. Toate sănătoase, toate complet crude şi, pentru cine întreabă, toate dietetice. Asta veţi găsi la cea mai nouă (şi singura) cofetărie raw vegană din oraş.

RestauranteRestaurant chinezesc: Peking Duck

Pe 1 octombrie este ziua naţională a Chinei. Un bun prilej de a da o tură prin oraş, în căutare de noi localuri cu specific.

RestauranteLocal Nou: Negresco

Pe o stradă frumoasă, plină de is­torie şi clădiri vechi, este deschis nu de mult timp un restaurant al cărui nume are rezonanţe... azure.

ArtăMarin. Fotografii 1908-1940

Am auzit de Marín, fotograful de presă care a documentat Războiul Civil din Spania şi care este expus acum într-o mega-retrospectivă la Institutul Cervantes din Bucureşti, în luna mai a acestui an, când albumului Máquinas / Machines, publicat în 2011 la Fundación Telefónica...

RestauranteRestaurant nou: Mica Elveție

Una dintre calităţile pe care trebuie să le aibă un restaurant pentru a fi, într-adevăr, foarte bun este constanța tuturor „ingredientelor” sale: curățenie, personal, servicii și, desigur, bucatele.

ArtăThe Long April. Texte despre artă #3

A apărut #3 al revistei online de critica şi teoria artei contem­porane The Long April. Texte despre artă. Ce găsim în interiorul revistei?

ArtăSpaţiu expandat – Individ şi masă

Dacă aţi crezut că spaţiul public a fost lăsat în paragină de către artişti, pradă oţetarilor şi altor bălării de decor postapocaliptic, vă înşelaţi, mai sunt câţiva care au rămas pe stradă. E vorba de cea de-a doua etapă a proiectului Spaţiu expandat, iniţiat în Bucureşti de Asociaţia Volum Art.