[ X ]
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Aflati mai multe...
abonare newsletter | caută:

Nr.11Octombrie 2012 De la nume la renume

MuzicăZdob şi Zdub: „Energia nu poate fi imitată”

Sunt majori și continuă să experimenteze. Zdubii vorbesc despre succes, sacrificii, planuri, despre cel mai recent album produs în Germania. Mai exact, despre nume și renume.

ArtăDan Perjovschi: „Corpul era ieftin şi radical”

E greu de crezut că un artist aflat mai tot timpul în avion, cu o experienţă a check in-urilor destul de bogată, mai poate ţine pasul cu realitatea şi scena de artă din ţara de unde a plecat. Totuşi, Dan Perjovschi e unul dintre puţinii artişti căruia renumele şi consacrarea nu i-au afectat memoria.

CarteVasile Ernu: „Sper să nu găsesc un job bun!”

Născut în URSS, trăind de 22 de ani în România, Vasile Ernu este un personaj controversat – ceea ce îi place la nebunie. Ori de câte ori se simte prea „aşezat” (într‑un loc, într-un job), lasă totul baltă şi se apucă de altceva. Cu orice risc.

ShoppingCristina Bâtlan: „Am început prin a produce imposibilul”

Cristina Bâtlan a străbătut drumul de la nume la renume în 20 de ani. Musette este acum un brand cunoscut, cu francize în 10 ţări. Un nume 100% românesc cu renume internaţional.