[ X ]
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Aflati mai multe...
abonare newsletter | caută:
Anca Negoiță publicat la: 7/10/2012

Fashion by Stephan Pelger

Fashion by Stephan Pelger

Abia întors de la Berlin Fashion Week, unde a prezentat colecţia Iconironia pentru sezonul toamnă-iarnă 2012-2013, Stephan Pelger lansează la Bucureşti prima colecţie de rochii Prêt-à-Porter pentru sezonul primăvară-vară 2013.

Seria Dress to Dress are 35 de piese în culori pastelate şi texturi fluide ca jerseul, mătasea, dantela şi paietele. Tehnica de realizare a noii colecţii este o premieră pentru brandul Stephan Pelger prin felul în care a îmbinat mai multe texturi, culori şi forme pentru a contura o unitate. Se remarcă prin versatilitate şi este dedicată femeii care îşi doreşte să iasă în evidenţă prin feminitate, spune Pelger.

Dacă Iconironia a fost un joc creativ pentru femei joviale, dezinhibate şi pline de umor, Dress to Dress pare să fie dedicată mai ales romanticelor, senzualelor, celor care debordează de feminitate, fragilitate şi glamour. Linia cromatică pentru toamnă-iarnă se menţine pe tonuri reci, în tandem cu anotimpurile. Sunt folosite imprimeurile autoironice şi accentele puternice de roşu. Mătasea, pielea şi blana de oaie Alpaca sunt materialele folosite. Pentru seria primăvară-vară nuanţele sunt deschise, pastelate, metalice. Tot tonuri reci de verde, albastru, argintiu, alb, negru, dar completate de nude şi imprimeuri diafane care amintesc de mare, păduri înverzite şi nopţi pierdute de vară.

Noua linie primăvară-vară 2013 va fi disponibilă atât la atelierul designerului, cât şi online.