[ X ]
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Aflati mai multe...
abonare newsletter | caută:
publicat la: 8/07/2013
She business - afaceri la feminin

She business - afaceri la feminin

Camera de Comerț și Industrie România-Algeria și Tycoon Communication deschid clubul de business la feminin „She business”.

„She business” își propune să reunească sub umbrela sa femei de excelență din mediul de afaceri românesc, antreprenori de succes, specialiste din diferite domenii de activitate și femei din mediul corporate.

 

Scopul principal al clubului este susținerea mediului de afaceri feminin, realizarea unor de „incubatoare” de idei aplicabile, unui networking de afaceri, promovarea produselor și serviciilor membrelor clubului.

 

Antreprenoriatul feminin este într-o continuă creștere. Studiile arată că managementul mixt al companiilor demonstrează o productivitate operativă mai mare cu 4%, deci că diversitatea dă rezultate.

Clubul de afaceri „She business” va susține proiecte culturale și sociale în lupta împotriva violenței asupra copiilor și femeilor.

 

Președinta Camerei de Comerț și Industrie România-Algeria, Nadjet Karabernou, a numit-o în funcția de Președinte a clubului „She business” pe Gabriella Pascaru Bisi, CEO&Co-founder al agentiei Tycoon Communication și Partener & Director de Comunicare al CCIR-A.

 

Ambasadoarele clubului pentru primul an de mandat sunt: Diana-Florina Cosmin (redactor-șef al Revistei Forbes Life România și UP by Forbes România), Florentina Păun (analist financiar) și Adriana Petrescu (psiholog & life coach).

Membra activă a boardului este și Mona-Lisa Caravaniez, Managing Director Ogilvy&Mather Romania.

 

 

Evenimentul oficial de lansare a clubului „She business” va avea loc miercuri, 10 iulie la orele 19:00 pe terasa Astrodome - Residence Domenii Plaza. 

 

Eveniment exclusiv pe bază de invitații.

 

Organizatori: Camera de Comerț și Industrie România-Algeria & Tycoon Communication

 

Taguri: