[ X ]
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Aflati mai multe...
abonare newsletter | caută:
publicat la: 17/10/2012
Bucureşti Târgul de bijuteria contemporană va avea loc pe 3 şi 4 noiembrie, la Sala Dalles.

Târgul AUTOR pregăteşte a opta ediţie

Târgul AUTOR pregăteşte a opta ediţie

Ediţia de toamnă a celui mai mare târg de bijuterie contemporană din România va avea loc pe 3 şi 4 noiembrie, la Sala Dalles din Bucureşti.

Evenimentul a ajuns la cea de-a VIII-a ediţie, fiind organizat de platforma Autor Bijuterie Contemporană. Târgul va fi deschis publicului între orele 11:00-20:00, şi îşi propune să continue prezentarea noilor concepte în bijuteria de autor şi cum poate fi ea purtată.

Publicul va găsi bijuterii autentice create şi realizate în România de tinerii designeri.

„Târgul Autor, mai urcă o treaptă şi consolidează prezenţa bijuteriei creative româneşti ai căror autori cresc cu fiecare ediţie. Atât în diversitatea conceptelor prezentate cât şi în varietatea tehnicilor folosite”, a spus fondatorul platformei Autor-bijuterie contemporană, Dan Pierşinaru.

Peste 40 de designeri români vor participa la târg, unde vor prezenta cele mai noi bijuterii de creaţie contemporană de autor, dar şi tendinţele pentru 2013.
Târgul Autor este un eveniment bianual cu o ediţie de primăvară şi o ediţie de toamnă. Ediţia trecută a avut loc pe 12 şi 13 mai şi a numărat peste 2.500 de vizitatori. Preţul unui bilet este de 10 lei. 

Taguri: