[ X ]
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Aflati mai multe...
abonare newsletter | caută:
Anca Negoiță publicat la: 8/10/2012
organic Ever Green

organic Ever Green

Nevoia de un astfel de loc, în care tratamentele corporale şi faciale, manichiura şi pedichiura, vopsirea părului şi coafura să fie făcute cu obiecte şi produse naturale, exista de mult timp.

Nu degeaba susţin specialiştii în sănătate că nu ar trebui să puneţi pe corp nimic din ceea ce nu aţi pune şi în gura. În plus, poate cel mai important aspect este acela că Ever Green pare să fie ideal pentru gravide. Produsele cu care se lucrează la salonul organic sunt certificate și nu au fost testate pe animale. Toate acestea sunt disponibile şi pentru vânzare, de la cosmetice pentru copii şi lacuri de unghii naturale la machiaje minerale, produse pentru igiena intimă, pentru curăţarea casei şi a hainelor. Dintre serviciile salonului, cea mai exotică pare epilarea cu zahăr. E bine de ştiut că acest tip de epilare nu doare la fel de tare ca acela cu ceară sau IPL, decât dacă metoda nu e executată corect. Acest tratament este eficient şi în cazul în care există boli ca psoriazisul.

Pe locul doi se află bronzarea cu henna. Bronzarea cu henna este, de fapt, singurul mod de bronzare 100% natural. Henna are tanin, care, pe lângă pigmentarea pielii, are ca efect întărirea vaselor sangvine, închiderea porilor şi tonifierea pielii. Mai puteţi încerca aici petrecerea fetelor, un pachet pentru patru persoane care pot închiria salonul exclusiv pentru ele timp de patru ore. În acest fel, au toată echipa Ever Green la dispoziţie, cafea şi prăjituri bio, pot face manichiură, pedichiură, tratamente faciale, cosmetică, masajul picioarelor. Toate la preţul de 245 lei de persoană.