[ X ]
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Aflati mai multe...
abonare newsletter | caută:
Patricia Marinescu publicat la: 7/10/2012
Control. Electro buzz
Bucureşti Control, Bucureşti, Constantin Mille 4, 0733.927.861; facebook.com/clubcontrol

Control. Electro buzz

O serie de evenimente indie-electro au marcat schimbarea. Clubul Control, care s-a ridicat în patru ani cât alţii în… mai mulţi, s-a mutat. Relocarea – câteva străzi mai jos, pe Constantin Mille.

Un spaţiu care, la prima vedere, pare mai strâmt, însă cu un mare potenţial. Pe timp frumos, curtea a găzduit cu succes terasa, ferită de ochii curioşilor, destul de verde. Înăuntru, două încăperi destul de spaţioase. Prima, cu pereţi foarte puţin schimbaţi faţă de clubul Berlin de dinainte, coloanele stau încă în picioare, tavanul a rămas acelaşi parţial aurit, iar tonul general este dat de barul din faţa unei reprezentări din faianţă a oraşului Dresda. Mobi­lierul este nou, realizat la comandă, unul funcţional şi atrăgător.

În partea dreaptă, printr-o uşă discretă, se ajunge în sala mare, cea care găzduieşte performance-urile, proiecţiile şi toate celelalte proiecte inedite (gândite pe timp de toamnă/iarnă aici). Sala Berlin – aşa cum e numită – are o capacitate de, apreciere personală, maximum 500 de persoane. Electro şi derivatele sunt ritmurile pe care ne mişcăm în noul Control. Preţurile sunt puţin mai mari faţă de cum se prezentau în vechiul spaţiu, au crescut cu puţin peste 10%, însă merită un ban în plus, dacă vrei să petreci o seară într-unul dintre cele mai hip cluburi din oraş. P.S.: Da, drumul spre toalete este presărat cu ima­gini colorate, psihedelice, însă grupurile sanitare (la vremea la care am fost) nu m-au surprins cu nimic. „Decât” că semănau cu cele din alte cluburi.