[ X ]
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Aflati mai multe...
abonare newsletter | caută:

cluburi bucuresti

ŞtiriSpace Needle deschide showul ALTERNOSFERA de la Bucuresti din Quantic

Pe 9 decembrie ALTERNOSFERA revine la Bucuresti in cea mai noua locatie de evenimente, Quantic , o locatie cu o capacitate mare aflata in Parcul Grozavesti langa statiile de metrou Politehnica sau Grozavesti (fostul Ecran Club - acces facil din Bd Iuliu Maniu si Cotrocei sau de pe Pasajul Basarab).

ŞtiriConcert VAMA la Hard Rock Cafe din Bucuresti

Miercuri, 16 noiembrie de la ora 21:30, BestMusic Live Concerts te invita la Hard Rock Café sa traiesti o noua experienta alaturi de trupa ta preferata, VAMA !

ŞtiriConcert TAXI la Hard Rock Cafe

Miercuri, 26 octombrie de la ora 21:30, BestMusic Live Concerts te invita la Hard Rock Cafe la un concert exceptional sustinut de trupa Taxi!

ŞtiriConcert TAXI la Hard Rock Cafe

Miercuri, 26 octombrie de la ora 21:30, BestMusic Live Concerts te invita la Hard Rock Cafe la un concert exceptional sustinut de trupa Taxi!

ConcursuriCâștigă o invitație dublă la prima ediție „Dansul și Avansul” în Colectiv! - CONCURS ÎNCHEIAT

Concurs cu dans și avans!

ŞtiriEraas, în premieră la Bucureşti

Eraas, una dintre cele mai promiţătoare formaţii ale scenei post-punk şi art-rock new-yorkeze, va concerta, în premieră la Bucureşti, pe 9 mai, de la ora 21:00, în Panic! Club (str. Academiei 19).

ŞtiriSpeakEasy @ Energiea, pe 18 şi 19 aprilie

În weekend, la Energiea conversaţia prinde viaţă de noapte. Vineri si sâmbăta este declarată prohibiţie la inhibiţie şi socializare dansantă pe muzici fresh asortate cu beri reci.

ŞtiriConcert The Asteroids Galaxy Tour în Fratelli Studios, pe 28 martie

Trupa daneză The Asteroids Galaxy Tour va concerta pe 28 martie, de la ora 20:30, în Fratelli Studios din Bucuresti.

ŞtiriConcert Mono în Bucureşti @ B’ESTFEST Summer Camp pre-party

Trupa japoneză Mono va concerta pentru prima dată în România pe 11 martie, în The Silver Church, în cadrul turneului de prezentare al noului lor album, For My Parents.

ŞtiriConcert Chinawoman în Bucureşti

Chinawoman va concerta pentru a doua oară la Bucureşti în Club Control, vineri, 9 noiembrie, de la ora 22:00, într-un eveniment Re-forma.

ŞtiriThe Fresh prezintă balul UNATC/UNARTE

DJ Vadim, DJ Food, Terrence Parker şi Jonas Rathsman sunt câteva nume dintre artiştii care vor fi prezenţi la balul UNATC/UNARTE.

ŞtiriDJ Premier şi Bumpy Knuckles, la Atelierul de producţie

Vineri, 12 octombrie, la Atelierul de producţie, The Fresh prezintă o nouă seară de hip hop, adus tocmai de pe Coasta de Est a Americii.

CluburiControl. Electro buzz

O serie de evenimente indie-electro au marcat schimbarea. Clubul Control, care s-a ridicat în patru ani cât alţii în… mai mulţi, s-a mutat. Relocarea – câteva străzi mai jos, pe Constantin Mille.

CluburiPanic and drink!

„Don’t PANIC, we are open!”, acesta este anunţul cu care ne liniştesc cei de la clubul din Academiei 19. Cel care a luat locul clubului Control. Nimic nou sub soare, ar spune cunoscătorii locului.

CluburiClub Control

Clubul Control s-a mutat câteva străzi mai joi, pe Constantin Mille.

CluburiSpice Pub & Club

Spice”, clubul de pe Calea Victoriei, un loc care mie îmi place, printre altele, şi pentru că e printre puţinele cluburi care nu e (era să zic îngropat) sub nivelul solului.

CluburiClub Panic!

"Don't PANIC, we're open!", acesta este anunţul cu care ne liniştesc cei de la clubul din Academiei 19.

OraşNoul Control

Constantin Mille 4 este adresa unde s-a mutat Club Control, celebru „loc de pierzanie” în nopțile lungi de vreme rea. A ocupat spațiul în care funcționa până nu demult un alt club, Berlin. Noutatea locului: terasa.

CluburiCe-nseamnă să ai lucrul tău – Private Hell

Un armean pierde trenul. În urma acestuia, spune: ce-nseamnă să n-ai lucrul tău...

OraşTurbohalle, o deschidere cu peripeții

Intrigată de tot ce s-a scris despre marea inaugurare din Militari am hotârât: ideea, pusă în practică, de a da un sens unei foste uzine este un gest de normalitate.