[ X ]
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Aflati mai multe...
abonare newsletter | caută:
publicat la: 20/04/2013
Eraas, în premieră la Bucureşti

Eraas, în premieră la Bucureşti

Eraas, una dintre cele mai promiţătoare formaţii ale scenei post-punk şi art-rock new-yorkeze, va concerta, în premieră la Bucureşti, pe 9 mai, de la ora 21:00, în Panic! Club (str. Academiei 19).

Mergi?

În deschidere, proiectul Michiu & Fierbințeanu (psihedelic/experimental/noise – Bucureşti).

Eraas este un cvartet new-yorkez fondat în 2011 de Robert Toher şi Austin Stawiarz, foşti membri ai trupei cult Apse. Sound-ul lor, descris ca fiind tribal atmospheric, are valenţe post-punk, art-rock şi electro, solo-uri de chitară hipnotice şi o voce tulburătoare.

Primavara aceasta, cvartetul îşi va prezenta albumul de debut şi în Europa. Pe 9 mai, turneul Eraas se opreşte la Bucureşti, în Panic! Club, înainte de un concert din seria All Tomorrow's Parties, la Londra.

Biletele la concert vor costa 20 de lei şi vor fi disponibile în seara evenimentului, la intrare. Pentru mai multe detalii, urmariţi pagina de Facebook a evenimentului: http://www.facebook.com/events/610924252257914

Taguri: