[ X ]
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Aflati mai multe...
abonare newsletter | caută:
Aura Clara Marinescu publicat la: 10/09/2012

Noul Control

Noul Control

Constantin Mille 4 este adresa unde s-a mutat Club Control, celebru „loc de pierzanie” în nopțile lungi de vreme rea. A ocupat spațiul în care funcționa până nu demult un alt club, Berlin. Noutatea locului: terasa.

Joi seară s-a deschis terasa clubului, una spațioasă, cu mese și scaune de inspirație industrială. Și toate erau ocupate. Performance: drone.

Deși clubul este înconjurat de ziduri, betoane, un perete este îmbrăcat în iederă. Dacă nu găsiți locuri la mese, puteți ocupa un loc  pe paleții de lemn sprijiniți de margini.

800 de persoane, atâtea se vor distra în sala principală, de concerte. Aici va fi și bar. Zona de pub, club și terasă are o capacitate de 200 de persoane.

Performance-urile sperăm să fie unele de anvergură, având în vedere capacitatea sălii. Intrarea se va face  și direct, tot din Constantin Mille. Ca să ajungeți la toalete veți traversa un culoar colorat. Vă veți opri cu siguranță să admirați desenele. Toate spațiile au candelabre, iar tavanele sunt antifonate. Nu mai rămâne decât să înceapă dansul.

Programul Control:

Marți, 18 sept, ora 21.00 -  Proiecție: The Political Dress, „Guide to the Poles” documentary series, Intrare liberă.

Joi, 20 septembrie - Dirty Beaches, live @ Control / Sala Berlin

Vineri, 28 septembrie - Planningtorock, live @ Control / Sala Berlin

 

Taguri: