[ X ]
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Aflati mai multe...
abonare newsletter | caută:
Patricia Marinescu publicat la: 5/12/2011

Cluburi din Centrul Vechi: Iron City

Cluburi din Centrul Vechi: Iron City

Smoala care acoperea pereţii m-a făcut să ocolesc Iron City, după prima experienţa avută în urmă cu aproape trei ani. Dar, pentru că sâmbătă seară trupele Prea Târziu şi Running Clouds au performat aici, am revenit.

Anii 80 aduşi la zi în nişte remixuri obositoare pentru „prieteni” în cale afară de... plictisiţi. Spre salvarea atmosferei, cu puţin înainte de începerea programului, locul din faţa scenei a început să se aglomereze de cei veniţi pentru cântare, iar cele două ore de concert m-au ţinut aproape de scenă.

Deşi nu au fost ajutate de sonorizare, formaţiile şi-au făcut numărul cu simţ de răspundere. Prea Târziu, ce activează de prin 2004, s-a prezentat cu un set cosmopolit de compoziţii proprii şi coveruri. De cealaltă parte, cap de afiş, cei de la Running Clouds au ales să fie complet originali, cu o listă de piese compuse în primul an de activitate.

„We who are not as others” stă scris deasupra barului. Şi pe bună dreptate. Vă pot recomanda Iron City doar pentru ineditul locului şi poate ceva momente amuzante create de clienţii rătutiţi...