[ X ]
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Aflati mai multe...
abonare newsletter | caută:

Florin Barbu

A colaborat cu publicațiile TimeOut București, Dilema veche, Dilemateca, Observatorul Cultural și, din octombrie 2011, este Editor Localuri al revistei BeWhere!.

editori.bewhere.ro/florin-barbu/
În distribuţie: un cuplu de actori

În distribuţie: un cuplu de actori

Actorii Ioana Flora şi Mihai Brătilă sunt căsătoriţi de 6 ani, povestesc despre începuturi, într-ale cuplului şi ale actoriei, despre vocaţie şi pedagogie, despre copiii de acasă şi des­pre cei de la şcoală într-un interviu de Florin Barbu.

Nou9
Bucureşti Nou9, Aviatorilor 9

Nou9

Bucureștiul îți oferă, din când în când, surprize foarte plăcute, iar plăcerea e cu atât mai mare când descoperirea e întâmplătoare. Astfel, ce vă mai poate oferi o plimbare la Șosea?

Games bar: Ludic
Ludic, Colței 50

Games bar: Ludic

Nu credeam să fie atâtea jocuri de jucat... indoor, care să nu fie de noroc și, mai ales, nu bănuiam că-s atât de mulți jucători, unii dintre ei, dependenți.

Scotch, single malt, Scotland
Bucureşti Bordello's - Strada Şelari 9, București

Scotch, single malt, Scotland

La un moment dat, în Skyfall, Silva/Javier Bardem îi oferă lui James Bond un shot cu Macal-lan de 50 de ani, despre care spune că știe că e preferatul agentului 007.

Libanul, mereu savuros

Libanul, mereu savuros

Pe 22 noiembrie este ziua națională a Libanului, o țară frumoasă, cu un trecut agitat și cu o bucătărie delicioasă, care a poposit, de câțiva ani buni și pe meleagurile bucureștene.

Drumul viilor

Drumul viilor

Dacă sunteţi iubitori de vinuri româneşti şi dacă sunteţi cu­rioşi cum se produc acestea şi vă doriţi o ieşire din obiş­nuin­ţa sfârşitului de săptămână,ar fi potrivită o mică eva­dare prin câteva dintre cele mai cunoscute şi mai apreciate podgorii din Prahova, unde veţi fi trataţi cu tot dichisul.

007: Coordonata Skyfall - cronică de film
Skyfall, UK/USA, 2012, regia Sam Mendes

007: Coordonata Skyfall - cronică de film

Bond, James Bond s-a întors pe marile ecrane și o face în stilul bine-cunoscut, urmărind și doborând dușmanii Majestății Sale.

Piccolo Mondo - cronică de local
Bucureşti Piccolo Mondo, Clucerului 9

Piccolo Mondo - cronică de local

Anul viitor, acest restaurant va împlini 20 de ani și este printre primele cu specific din București.

O lună în Thailanda
O lună în Thailanda, România, 2012, regia Paul Negoescu

O lună în Thailanda

Debutul în lungmetraj al lui Paul Negoescu s-a lăsat așteptat destul de mult timp, dacă ținem cont de frecventele apariții ale regizorului în festivalurile dedicate scurtmetrajului, unde titluri ca Renovare sau Derby au fost remarcate.

Four Seasons - cronică de local
Bucureşti Four Seasons, Vasile Lascăr 81

Four Seasons - cronică de local

După cum am citit pe bine organizatul site, restaurantul este deschis în decembrie 2002, așadar, iată o bună ocazie să urăm echipei celor „patru anotimpuri” ani mulți și clienți mulțumiți, sătui și fideli!