[ X ]
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Aflati mai multe...
abonare newsletter | caută:
Florin Barbu publicat la: 8/11/2012

Libanul, mereu savuros

Libanul, mereu savuros

Pe 22 noiembrie este ziua națională a Libanului, o țară frumoasă, cu un trecut agitat și cu o bucătărie delicioasă, care a poposit, de câțiva ani buni și pe meleagurile bucureștene.

Pentru că vrem ca cititorii noștri să fie la fel de răsfățați ca noi, vă recomandăm două localuri în care să-i sărbătoriți pe prietenii libanezi și în care să vă răsfățați.

Piccolo Mondo

Anul viitor, acest restaurant va împlini 20 de ani și este printre primele cu specific din București. A fost de la început un reper și rămâne la fel și acum. Pentru mine este cel mai bun restaurant libanez din oraș și niciodată nu am regretat că am mâncat aici. Și acum surprinde abundența meniului, din care, de fiecare dată, mi-e dificil să aleg rapid ceva.

Four Seasons

După cum am citit pe bine organizatul site, restaurantul este deschis în decembrie 2002, așadar, iată o bună ocazie să urăm echipei celor „patru anotimpuri” ani mulți și clienți mulțumiți, sătui și fideli! Și acest local este apreciat și căutat pentru că nu face compromisuri, astfel că poate fi considerat unul dintre cele mai bune locuri unde puteți mânca specific libanez și nu greșesc spunând că, alături de Piccolo Mondo, formează un cuplu imbatabil al bucătăriei libaneze din cetatea lui Bucur.