[ X ]
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Aflati mai multe...
abonare newsletter | caută:
publicat la: 6/11/2012
Bucureşti Cursurile de somelier durează patru săptămâni.

Curs de somelier la Şcoala Barmania

Curs de somelier la Şcoala Barmania

Şcoala Barmania organizează, până pe 9 decembrie, Cursul de Somelier acreditat de Ministerul Muncii, Ministerul Educaţiei şi Consiliul Naţional de Formare Profesională a Adulţilor.

Cursul este dedicat celor care doresc să-şi înşusească eleganţa servirii vinurilor, alături de cunoştinţe esenţial despre tipurile de vin şi asocierea acestora cu preparate culinare, cursul de somelier stă la baza pregătirii pentru a profesa în industria HoReCa.

Lectorii principali ai cursului sunt somelieri de prestigiu, renumiţi pentru activitatea lor pe plan naţional, dar şi pentru participarea la numeroase evenimente şi training-uri de specialitate în afara ţării: Sergiu Nedelea şi Cristian Grigore.

În vederea obţinerii competenţelor stabilite, cursul implică parcurgerea tuturor etapelor de predare teoretică şi aplicaţii practice, individual şi pe echipe:

- Promovarea ofertei de vinuri
- Comunicarea la locul de muncă
- Lucrul în echipă
- Planificarea activităţii proprii
- Organizarea locului de muncă
- Aplicarea normelor de securitate şi sănătate în muncă şi a normelor PSI
- Respectarea normelor igienico-sanitare specifice
- Efectuarea servirii clienţilor
- Asigurarea calităţii serviciilor de restaurant.

Cursul de somelier se desfășoară în perioada 5 noiembrie – 9 decembrie în București, la sediul Barmania: strada Foișorului, nr. 122-124, sector 3.

Taxa de participare la curs este de 1.200 lei . Cursul se desfășoară pe durata a 4 săptămâni.

Taguri: