[ X ]
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Aflati mai multe...
abonare newsletter | caută:

cursuri bucuresti

ŞtiriCursuri de artă pentru copii şi adulţi @ Centrul de Artă MORA

Galeria MORA are o nouă identitate, Centrul de Artă MORA fiind un spațiu dedicat creativității în orice domeniu, un spațiu dedicat dialogului dintre artă și alte tipuri inovatoare creatoare.

ŞtiriCursuri umaniste gratuite la Fundaţia Calea Victoriei

Fundaţia Calea Victoriei invită studenţii şi elevii să participe, în luna octombrie, la cursuri şi evenimente culturale care au scopul de a completa cultura generală şi a ajuta în alegerea profesiei.

ŞtiriŞcoli de vară la Fundaţia Calea Victoriei

Fundaţia Calea Victoriei organizează în lunile august şi septembrie şcoli de vară şi evenimente interactive în domenii precum istoria filmului, vorbire în public, scriere creative sau fotografie, în casa de pe strada Popa Soare nr. 40.

FilmInterviu cu Oana Răsuceanu, Iulia Rugină și Ana Agopian despre atelierul de scenaristică First Draft şi cursul de regie de film Director’s Cut

Două dintre cele mai cunoscute cursuri organizate de Asociaţia Culturală Control N urmează să se desfăşoare în perioada martie – aprilie 2013. Înscrierile pentru First Draft şi Director’s Cut continuă și săptămâna următoare.

Health & BeautyWorkshop de percuţie africană la Happy Minds

Sâmbătă, 8 decembrie, va avea loc un workshop de Art Terapie cu ajutorul percuţiei africane, alături de Mark Oostendorp, un sud-american pasionat de percuţie.

ŞtiriCursuri interactive after work @ Universul DallesGO

Au început înscrierile la cea de-a cincea ediţie a cursurilor Universul DallesGO, cea mai atractivă platformă de cursuri after work din domeniul industriilor creative.

ŞtiriCurs de somelier la Şcoala Barmania

Şcoala Barmania organizează, până pe 9 decembrie, Cursul de Somelier acreditat de Ministerul Muncii, Ministerul Educaţiei şi Consiliul Naţional de Formare Profesională a Adulţilor.

ŞtiriAtelier de istoria religiilor: Experienţe mistice

Fundaţia Calea Victoriei organizează, din 12 noiembrie, ora 19:00, atelierul Istoria religiilor: Experienţe mistice, susţinut de Mario Barangea.

ŞtiriAtelier de scenaristică: Cum se scrie un film

Fundaţia Calea Victoriei organizează, din 7 noiembrie, Atelierul de scenaristică: Cum se scrie un film, susţinut de Anda Cruceanu.