[ X ]
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Aflati mai multe...
abonare newsletter | caută:
publicat la: 6/12/2012

Workshop de percuţie africană la Happy Minds

Workshop de percuţie africană la Happy Minds

Sâmbătă, 8 decembrie, va avea loc un workshop de Art Terapie cu ajutorul percuţiei africane, alături de Mark Oostendorp, un sud-american pasionat de percuţie.

Mergi?

Acesta vrea să ofere participanţilor o altă imagine asupra artelor din alte colţuri ale lumii, cât şi oportunitatea de a-şi descoperi talentele muzicale ascunse.

Workshopul incluse sesiuni de cel mult 45 de minute, prilej pentru copii să se amuze, să se relaxeze şi să înveţe să cânte la un instrument exotic: toba africană numită djembe. Scopul unui workshop este de a-i ajuta să se destindă şi să comunice prin intermediul ritmului şi de a creat astfel o atmosferă propice pentru exprimarea emoţiilor creative şi a energiilor pozitive.

Un astfel de workshop este o experienţă spirituală, dar şi o activitate foarte accesibilă, astfel încât un grup de începători va reuşi să cânte la unison în doar câteva minute, ceea ce le va provoca bucurie şi satisfacţie.

Cursurile se vor desfăşura în cadrul Centrului vocaţional Happy Minds (str. Gladiolelor 17). Preţul este de 40 lei/şedinţă. Înscrierile se fac la adresa contact@happyminds.ro. Workshopul se va desfăşura în engleză.

Taguri: