[ X ]
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Aflati mai multe...
abonare newsletter | caută:
publicat la: 14/11/2012
Cursuri interactive after work @ Universul DallesGO
Înscrieri: www.dallesgo.ro | 0769 041 711

Cursuri interactive after work @ Universul DallesGO

Au început înscrierile la cea de-a cincea ediţie a cursurilor Universul DallesGO, cea mai atractivă platformă de cursuri after work din domeniul industriilor creative.

Mergi?

Din noiembrie, persoanele interesate să-şi transforme pasiunile în hobby-uri şi cele care vor să-şi accelereze formarea profesională descoperă la Universul DallesGO o comunitate dinamică de young professionals care încurajează dezvoltarea profesională şi personală.

Noua generaţie de cursanţi este aşteptată într-o locaţie nouă, pe strada Ion Oteteleşanu nr. 2, eta 2, zona Cişmigiu-Teatrul Mic.

 
Două cursuri noi, Hairstyling şi Dezvoltare personală, îşi fac loc în portofoliul Universul DallesGO. În plus, în cadrul cursului de Fotografie se fac înscrieri şi pentru modulul de Avansaţi, în completarea cunoştinţelor dobândite în urma modului de Începători, ambele avându-l profesor pe Cornel Lazia.

Dezvoltare personală – cursul se adresează tuturor celor care sunt preocupaţi de dezvoltarea personalităţii lor şi de brandingul personal, dezvoltarea personală fiind descrisă ca antrenament pentru succes.

Hairstyling – curs destinat atât celor care vor să-şi construiască o carieră în domeniu, cât şi celor care vor să descopere formule de tratament şi de styling profesional. În saloanele Gett’s se vor desfăşura toate sesiunile de practică, iar la finalul celor trei luni de cursuri participanţii vor obţine diplome acreditate.

Make-up – există module pentru începători şi avansaţi. Cursul pregăteşte persoanele care îşi doresc o carieră de make-up artist prin familiarizarea cu tehnici avansate de machiaj.

Fotografie – se adresează celor care iubesc fotografia şi îşi doresc să-şi perfecţioneze stilul fotografic. Cursanţii vor învăţa de la un fotograf profesionist care sunt ingredientele unui cadru perfect.

Design interior – arh. Dorin-Ştefan Adam este lector doctor arhitect şi predă în cadrul Universităţii de Arhitectură şi Urbanism „Ion Mincu”. Pe lângă workshop-urile „how to”, cursanţii vor descoperi stilurile de design şi arhitectură consacrate şi vor realiza planuri de amenajare interioară.

Relaţii publice – cursul Ioanei Mănoiu instruieşte viitorii consultanţi de comunicare.

 

Taguri: