[ X ]
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Aflati mai multe...
abonare newsletter | caută:
publicat la: 2/08/2013

Şcoli de vară la Fundaţia Calea Victoriei

Şcoli de vară la Fundaţia Calea Victoriei

Fundaţia Calea Victoriei organizează în lunile august şi septembrie şcoli de vară şi evenimente interactive în domenii precum istoria filmului, vorbire în public, scriere creative sau fotografie, în casa de pe strada Popa Soare nr. 40.

La Public speaking: Scoala de vară de Vorbire in public (5-9 august), susţinută de Karina Nagy, se vor face exerciţii practice pentru a deveni buni oratori şi pentru ca discursul să capete expresie verbală, gestuală şi emoţională.

 

La Şcoala de Vara de Fotografie: Film & digital (5-9 august), cu Marius Iacob, cursanţii vor trece de la stadiul de fotograf amator la fotograf profesionist, cursul îmbinând noţiuni teoretice cu experimente practice.

 

La Simboluri sacre – limbaje, coduri, semne(12-16 august), veţi descoperi, alături de Mario Barangea, misterele imaginaţiei simbolice şi semnificaţiile mandalelor, tarotului şi zodiacului.

 

Şcoala de vară de Nutritie: “Suntem ceea ce mâncăm” (5-8 August), cu nutriţionistul Maria Plesea, iniţiaza persoanele care doresc să mănânce sănătos, dar nu ştiu de unde sa înceapă pentru a-şi dezvolta o nutriţie echilibrata.

 

De-a lungul Atelierul de Mozaic (12-14 august), cu Teodora Vărzaru, vom afla istoria mozaicului şi vom decora împreună diferite obiecte, prin spectaculoasa tehnică a mozaicului.

 

Pentru înscrieri, detalii şi informaţii puteţi vizita site-ul fundaţiei: http://www.fundatiacaleavictoriei.ro/, pe email la contact@victorie.ro sau la telefon: 0723 167 892.