[ X ]
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Aflati mai multe...
abonare newsletter | caută:

fundatia calea victoriei

ŞtiriTârgul școlilor de vară - la Fundația Calea Victoriei

Fundația Calea Victoriei organizează sâmbătă, 23 mai,târgul școlilor de vară. Află ce poți face vara asta în București!

ŞtiriProgram ateliere şi evenimente Fundaţia Calea Victoriei în luna octombrie

Printre cursurile disponibile la Fundaţia Calea Victoriei în luna octombrie se numără: Atelier de Scriere Terapeutica, Introducere in Cabala, Atelier de fotografie urbana sau Storytelling în Public Speaking.

ŞtiriConcert Symphactory Strings Quartet la Palatul Cercului Militar

Fundatia Calea Victoriei va invita marti, 16 septembrie, de la ora 18:30, la Sala de Cinema a Palatului Cercului Militar National, pentru a ne bucura impreuna de un efervescent si colorat concert oferit de Symphactory Strings Quartet.

ŞtiriAtelier de scriere creativa, la Fundaţia Calea Victoriei

Scrierea creativa are definitii din cele mai diverse. De la tehnica si abilitate in sondarea textului, pana la redarea unor subtilitati de stil sau perceptia corecta a metaforizarii.

ŞtiriAtelier de Networking: Arta de a stabili şi menţine relaţii

Şcoala de vară de networking de la Fundaţia Calea Victoriei se desfăşoară în patru seri consecutive: luni 25, marţi 26, miercuri 27, joi 28 august.

ŞtiriCursurile Fundaţiei Calea Victoriei în luna august

Daca in luna august sunteti in Bucuresti, la Fundatia Calea Victoriei puteti sa va bucurati inca de atmosfera de vacanta la atelierele interactive de actorie, arte plastice, fotografie, istoria filmului si dezvoltare personala.

ŞtiriŞcoală de vară: Introducere în Istoria artei, din 7 iulie

Fundaţia Calea Victoriei organizează în perioada 7-11 iulie Şcoala de vară „Introducere în istoria artei”, susţinută de Petruţa Baniţă, restaurator şi absolventă a Facultăţii de Istoria şi Teoria Artei.

ConcursuriFundaţia Calea Victoriei şi BeWhere! te invită la concurs- CONCURS ÎNCHEIAT

Concursul se desfăşoară în perioada 10-17 iunie 2014, iar câştigătorul va primi o invitaţie dublă la evenimentul „Sânzienele, Măiestrele şi alte personaje zburătoare".

ŞtiriProgram cursuri şi Şcoli de Vară în luna iunie la Fundaţia Calea Victoriei

Istoria, fotografia şi creativitatea în mediul online sunt câteva dintre subiectele cursurilor organizate de Fundaţia Calea Victoriei,

ŞtiriCursuri de vară la Fundaţia Calea Victoriei

La cursurile Fundaţiei Calea Victoriei ai şansa să îţi dezvolţi anumite activităţi artistice, să cunoşti oameni entuziaşti, să îţi extinzi cultura generală şi să te relaxezi într-un mediu care îţi provoacă imaginaţia şi creativitatea.

ŞtiriAtelier de astronomie – teorie şi observaţii astronomice

Fundaţia Calea Victoriei organizează, din 4 iunie, un Atelier de astronomie – teorie şi observaţii astronomice cu Adrian Sonka, membru al Astroclubului Bucureşti şi colaborator AAVSO (American Association of Variable Star Observers).

ŞtiriEnigmaticul Ev Mediu – Stralucirea si Umbrele unei civilizatii

Fundatia Calea Victoriei va invita luni 24 februarie, de la ora 19:00, la un atelier inedit despre Enigmaticul Ev Mediu – Stralucirea si Umbrele unei civilizatii, sustinut de istoricul Monica Neatu.

ŞtiriO istorie secretă a lenjerie şi metamorfozele siluetei în secolul XX

Fundatia Calea Victoriei organizează sâmbătă 22 februarie, de la ora 11.00 la un eveniment inedit cu istoricul Monica Neatu, unde vom descoperi O istorie secreta a lenjerie si metamorfozele siluetei in secolul XX.

ŞtiriAtelier de Retorică: teorie și practică @ Fundația Calea Victoriei

Fundatia Calea Victoriei vă invită marți 11 februarie, de la ora 19:00, la Atelierul de Retorică: teorie și practică, susținut de Nicolae Drăgușin.

ŞtiriAtelier de scenaristică – Cum se scrie un film

Fundaţia Calea Victoriei organizează, din 6 februarie, Atelierul de scenaristică – Cum se scrie un film, susţinut de Vlad Trandafir, regizor şi scenarist.

ŞtiriProgramul evenimentelor lunii februarie la Fundaţia Calea Victoriei

Printre evenimentele lunii următoare se numără ateliere de pictură, concerte sau cursuri despre creativitatea în mediul online.

ŞtiriParadoxurile românismului, eveniment cu Dan C. Mihăilescu

Fundaţia Calea Victoriei organizează pe 1 februarie, de la ora 11:00, o întâlnire cu criticul şi istoricul literar Dan C. Mihăilescu, în care acesta va aborda un subiect controversat: Paradoxurile românismului şi valorizarea negativului.

ŞtiriStiluri şi mari pictori, atelier la Fundaţia Calea Victoriei

De luni, 13 ianuarie, ora 18:30, Fundaţia Calea Victoriei organizează atelierul practic de pictură Stiluri şi mari pictori, susţinut de Teodora Vărzaru, artist plastic.

ŞtiriProgramul cursurilor Fundaţiei Calea Victoriei pentru ianuarie 2014

Atelierele Fundaţiei Calea Victoriei au o frecvenţă săptămânală, cu teme precum actoria, designul, pictura sau astronomia.

ŞtiriAnotimpurile – Concert de Anul Nou al Silvestri orchestra, dirijor Tiberiu Soare

Fundaţia Calea Victoriei şi Teatrul Odeon organizează pe 4 ianuarie 2014, de la ora 19:00, Concertul Extraordinar de Anul Nou “Anotimourile” de Antonio Vivaldi şi Astor Piazzolla, susţinut de Silvestri Orchestra, sub bagheta lui Tiberiu Soare.