[ X ]
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Aflati mai multe...
abonare newsletter | caută:
publicat la: 6/06/2014

Fundaţia Calea Victoriei şi BeWhere! te invită la concurs- CONCURS ÎNCHEIAT

Fundaţia Calea Victoriei şi BeWhere! te invită la concurs- CONCURS ÎNCHEIAT

Concursul se desfăşoară în perioada 10-17 iunie 2014, iar câştigătorul va primi o invitaţie dublă la evenimentul „Sânzienele, Măiestrele şi alte personaje zburătoare".


Câştigă o invitaţie dublă la evenimentul „Sânzienele, Măiestrele și alte personaje zburătoare”, care va avea loc vineri, 20 iunie, ora 19:00, la sediul Fundației Calea Victoriei, str. Popa Soare nr 40, etaj 1.

 

Răspundeți la întrebarea de mai jos prin intermediul butonului „ÎNSCRIE-TE AICI!”
 
„Cu ce personaj fantastic din folclorul românesc ți-ar plăcea să te întâlnești și de ce?”

 

Cel mai creativ răspuns va fi premiat miercuri, 18 iunie, cu o invitație dublă la eveniment.
 
Câștigătorul va fi anunțat pe pagina concursului, pe pagina de facebook BeWhere! și via email.
 

 

CÂȘTIGĂTOAREA CONCURSULUI ESTE:

Mariana Sfarlea Stan

„Daca ar fi sa visez as dori sa vad putintel de tot cu ochii mintii magia SANZIENELOR mai ales ca sunt nascuta pe 24 iunie cand..... ups.. potrivit folclorului sarbatorim fiintele acestea absolut minunate despre care stim, cred eu, destul de putine lucruri ba ca erau bune, ba rele, ca furau mintile feciorilor, ba ca dansau noaptea aducand bogatie holdelor... de bine de rau zane, iele sau alte catalogari pe care le-am mai citit documentandu-ma din curiozitate... nu pot sa nu ma identific un pic cu ele asa de amorul zilei in care sunt nascuta!”

Felicitări!